Svenska Alarm lanserar ny larm-app: ”Största tekniksatsningen hittills”
Hem TEKNIK & IT-LÖSNINGARSÄKERHET Svenska Alarm lanserar ny larm-app: ”Största tekniksatsningen hittills”

Svenska Alarm lanserar ny larm-app: ”Största tekniksatsningen hittills”

Publicerat av: Redaktionen

Nu blir det ännu enklare att ha koll på säkerheten i hemmet.

Svenska Alarm lanserar ny larm-app: ”Största tekniksatsningen hittills” 1

Niklas Halldén, styrelseledamot och medgrundare av Svenska Alarm

Svenska Alarms nya och egenutvecklade app ger larmägaren full kontroll genom features som aktuella bilder direkt i telefonen, se orsak till utlöst larm och uppkoppling mot certifierad larmcentral.

– Det är ett avgörande steg i Svenska Alarms vision att erbjuda en innovativ och modern tjänst på kundernas villkor. Historiskt sett har branschen exkluderat ägare till larmsystem och exempelvis nekat tillgång till bilder som tagits med larmets kameror, säger Niklas Halldén, styrelseledamot och medgrundare av Svenska Alarm.

I maj 2019 lanserar Svenska Alarm en ny och egenutvecklad app på App Store och Google Play. Det är den största tekniksatsningen som larmföretaget hittills gjort.

– Vi var först på larmmarknaden med en uppkopplad app redan 2011. På senare tid har vi fått önskemål från kunder på nya funktioner, med denna satsning kan vi möta upp kundernas högt ställda förväntningar på en larmtjänst med app i världsklass.

Den nya appen har stöd för efterfrågade funktioner såsom bilder direkt i telefonen, direkt anrop av närmaste väktare, att vara uppkopplad mot en certifierad larmcentral och är byggd på en teknisk plattform som gör det smidigt att lansera fler smarta funktioner efter hand.

– Användarvänlighet och enkelhet har varit viktiga riktmärken. Nu kommer vi dessutom kunna släppa uppdateringar löpande vilket innebär att larmägarna kommer få stabilitets- och funktionsuppdateringar utan att de ens märker det.

Appen finns tillgänglig i maj 2019 och Svenska Alarm planerar att alla befintliga kunder kommer flyttas över till den nya appen under augusti månad.

– Att lansera appen är ett stort steg, men på ett sätt börjar arbetet nu med utveckling av nya funktioner och uppdateringar. Målsättningen är att alltid kunna erbjuda den smartaste och bästa appen för larm på marknaden.

Relaterade Artiklar