Hem DETALJHANDEL Succé-premiär för Plan B Outlet

Succé-premiär för Plan B Outlet

Publicerat av: Redaktionen

Den 10 juli öppnade Plan B Outlets första butik i Österåker i norra Stockholm.

Succé-premiär för Plan B Outlet 2

Plan B Outlet är Sveriges nya, flexibla outletkoncept.

Redan efter de tre första dagarna var en fjärdedel av den estimerade månadsbudgeten överträffad med råge.

Space Invaders, butikskoncept ”Plan B Outlet” slog upp dörrarna den 10 juli i norra Stockholm. Konceptet byggdes på drygt två veckor och utan en enda krona i marknadsföring strömmade kunderna till butiken och försäljningen överträffade allas förväntningar.

-Det vi lyckats med är ganska imponerande. På två veckor byggde vi ett helt retailkoncept från grunden och fick snabbt med oss drygt 50 varumärken som tillsammans bildar ett brett och mycket intressant sortiment. Dagarna innan öppningen skapade vi ett Instagramkonto som snabbt fick mer än 600 följare. Vi har hittills inte lagt en enda krona på marknadsföring. Om man inte räknar kostnaden på 300 kr för ballongerna till invigningen, säger Fredrik Weisten, VD och Grundare av Retail Knowledge samt ägare av Space Invaders.

Under veckan kommer konceptet börja marknadsföras i lokaltidningar samt på sociala medier.

Mode, heminredning och mer där till

Första butiken är på ca 390 kvm och ligger på en vältrafikerad plats mellan ÖoB och Stora Coop vid infarten till Åkersberga norr om Stockholm. Butiken erbjuder kraftigt rabatterade produkter från en mängd kända varumärken inom mode, sport, accessoarer, heminredning och hemelektronik.

Relaterade Artiklar