Stylisten tillsammans med Samsung Nordic tipsar: Tre heta designtrender för hemmet hösten 2022
Hem TRENDER Stylisten tillsammans med Samsung Nordic tipsar: Tre heta designtrender för hemmet hösten 2022

Stylisten tillsammans med Samsung Nordic tipsar: Tre heta designtrender för hemmet hösten 2022

Publicerat av: Redaktionen

Avskalat, neutralt och minimalistiskt är en stil som länge varit på tapeten i våra skandinaviska hem.

Men hur ser trenderna ut i höst?

Nu avslöjar stylisten Henrik Nero att hemtrevligt, färgglatt och udda detaljer är några riktningar. Henrik tipsar tillsammans med Samsung Nordic om tre designtrender att ha koll på i höst, trender som kan få dina stilmedvetna vänner att höja på ögonbrynen.

Hösten närmar sig med stormsteg och vi går in i en årstid då vi spenderar mer tid inomhus. Förutom regn och rusk så erbjuder hösten även mycket färg vilket kommer att spegla våra hem under årets sista månader.

  • Teknik kan vara mer än Med rätt design och kulör kan din elektronik bli en lika snygg detalj i ditt hem som din befintliga inredning, säger Henrik Nero, fotograf, stylist och grundare av Nero Interiors.
 Nero tipsar: Tre heta designtrender till hösten

1.Hemtrevligt med starka färger

De neutrala färgerna har länge dominerat våra hem men nu har det skett en förändring. Förutom lila, rött och orange ser vi att pastellfärger som trendat under våren är kvar under hösten. Ljusblått som kommer ses i allt från möbler och speglar till vaser och ljusstakar. Varför inte införskaffa en Samsung Serif i höstens trendfärg ljusblått?

2.Konst i mängder

Liva upp hemmet med ännu mer färg i form av konst. Våga kombinera olika typer av konst. Med hjälp av Samsungs The Frame är det lätt att förvandla en kal vägg i ett vardagsrum med olika typer av ramar och posters. Samsungs smart-tv The Frame innehåller ett helt galleri med fotografier och konstverk som gör det enkelt att sätta pricken över i:et i ditt hem.1

3.Kamouflerad teknik

Synliga sladdar, högtalare och stora skärmar är en smaksak men idag finns en rad olika produkter som kan kamouflera dessa i ditt hem. Samsungs The Serif är en stilren smart-tv som kan möbleras på olika sätt för att smälta in. Montera de medföljande benen på tv:n för att placera den vart du vill i hemmet.

Stylisten tillsammans med Samsung Nordic tipsar: Tre heta designtrender för hemmet hösten 2022I dag har konsumenterna höga krav på prestanda och kvalitet samtidigt som funktionalitet står i fokus. Det här ses tydligt i de designtrender som kommer att inspirera hemmen i Skandinavien i höst. Vi på Samsung jobbar ständigt med att anpassa samt utveckla våra produkter efter olika preferenser och smak för att det ska finnas något för alla, säger Magnus Nilsson, produktchef på Samsung Electronics Nordic.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar