Lynk & Co vinner Sitecore-pris med hjälp av webblösning från Endava
Hem TEKNIK & IT-LÖSNINGARIT-LÖSNINGAR Lynk & Co vinner Sitecore Go Live Award 2022 med hjälp av webblösning från Endava

Lynk & Co vinner Sitecore Go Live Award 2022 med hjälp av webblösning från Endava

Publicerat av: Redaktionen

Lynk & Co har vunnit Sitecores Go Live Award 2022 för en framgångsrik implementering av Sitecores Content Management System. Systemet skapar, hanterar och optimerar kundernas digitala upplevelser för att möjliggöra tillväxt, bygga varumärkeskännedom och kundengagemang samt driva försäljning på webben.

Endava – leverantörer av konsulttjänster för digital acceleration, agil mjukvaruutveckling och intelligenta automatiseringstjänster – hjälpte förra året Lynk & Co att lansera sin nuvarande webbplattform, vilket resulterade i att bolagen numera har ett pågående strategiskt partnerskap.

Webbplattformen innebär en annorlunda och unik butiksupplevelse för Lynk & Co:s konsumenter och fungerar i praktiken som Lynk & Cos återförsäljare, eftersom företaget säljer direkt till konsumenterna i stället för att använda en mellanhand.

– Tekniken bakom den framgångsrika resan för Lynk & Co har inneburit att vi överbryggar klyftan mellan den digitala och fysiska världen genom att kombinera webbupplevelsen med upplevelsen i Lynk & Co-klubbarna, säger Joonas Laine, Head of Business Technology, Lynk & Co.

Lynk & Co vinner Sitecore-pris med hjälp av webblösning från Endava

Joonas Laine, Head of Business Technology, Lynk & Co

– Samarbetet visar på vikten av bra digitala lösningar, vilket bevisas av Lynks imponerande tillväxt i sin webbnärvaro, säger Philip Carl, Nordenchef, Endava.

Lynk & Cos affärsmodell bygger på att bilar parkeras 96 procent av tiden, och för att göra användningen av bilar ännu effektivare kan de delas. Detta resulterar i en mer hållbar mobilitet.

Utöver webbplattformen hjälper Endava även Lynk & Co med mobilapp och säljplattformen där betalningar ingår.

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar