Storytel nu tillgängligt via Apple Watch
Hem PRODUKTNYHETER Storytel nu tillgängligt via Apple Watch

Storytel nu tillgängligt via Apple Watch

Publicerat av: Redaktionen

Storytel-appen är nu tillgänglig för Apple Watch vilket blir ytterligare ett sätt för användarna att lyssna på sina ljudböcker.

Lanseringen ger Storytel-användare med iPhones möjlighet att lyssna på ljudböcker även när mobilen lämnats hemma.

Storytel-appen för Apple Watch gör det möjligt för ljudbokslyssnare med iPhones att lämna sin iPhone hemma utan att behöva slita sig från sina favoritberättelser, antingen genom att streama eller ladda ner sina ljudböcker för uppspelning offline. Storytel-användarna kan från och med idag njuta av att springa, gå eller utföra annan aktivitet med enbart sin Apple Watch.

Med innehåll synkroniserat över enheter kan Storytel-användare nu växla sömlöst mellan sin iPhone och sin Apple Watch och fortsätta lyssna på sina ljudböcker när de är på språng.

Storytel nu tillgängligt via Apple Watch– På Storytel strävar vi efter att göra lyssning av ljudböcker tillgängligt på ett flexibelt sätt. Lyssnare vill ta del av spännande berättelser under dygnets alla timmar och i vardagssituationer med enbart sin Apple Watch. Med Storytel i Apple Watch blir det det ännu enklare för alla användare att ta del av ett brett utbud av ljudböcker på en till enhet vilket vi förstås är väldigt glada över, säger Åse Ericson, Sverigechef på Storytel.

Andra populära funktioner som finns tillgängliga i Storytel-appen för Apple Watch är justerad uppspelningshastighet och kapitelindelning.

Storytel-appen för Apple Watch lanseras idag och är tillgänglig för användare på alla marknader med Apple Watch Series 3 och senare med watchOS 7. En aktiv Storytel-prenumeration krävs.

Relaterade Artiklar