Storytel inleder lanseringen i Brasilien
Hem NYHETER Storytel inleder lanseringen i Brasilien

Storytel inleder lanseringen i Brasilien

Publicerat av: Redaktionen

Storytel, en av världens ledande strömningstjänster för ljudböcker och e-böcker, inleder idag sin lansering i Brasilien.

Storytel inleder lanseringen i Brasilien 1

Ingrid Bojner, CCO, Storytel

Därmed utökar företaget sin närvaro i Latinamerika och fortsätter sin kraftfulla expansion. Idag har Storytel över en miljon betalande abonnenter i världen.

I november 2018 öppnade Storytel kontor i São Paolo, Brasilien. Genom avtal med ledande brasilianska förlag har den brasilianska verksamheten kunnat genomföra ett omfattande arbete med att producera ljudböcker på portugisiska och bygga en stark innehållskatalog som utgör en solid plattform i världens nionde största ekonomi med omkring 210 miljoner invånare.

När Storytel idag inleder lanseringen av sin abonnemangstjänst i Brasilien, innebär det också att företaget starkt utökar sin närvaro i Latinamerika, där Storytel sedan tidigare även finns i Mexiko och Colombia.
Storytels målsättning i Brasilien är att vara en centralpunkt och en drivande dynamisk kraft när Brasiliens ljudboksmarknad tar fart på den kraftigt växande marknaden för strömmad underhållning i landet.

Med ett brett utbud av ljudböcker i populära genrer, dokumentärer, originalproducerade serier och profilstarka podcasts, har Storytel Brasilien ambitionen att ta position som en “one-stop-shop” för berättade underhållningsupplevelser i landet.

– Det här är en väldigt spännande lansering för oss. Storytel är en pionjär och en innovativ kraft som banat nya vägar till populärkultur och underhållning ända sedan starten 2005 – till skratt, lärande och starka upplevelser – och som idag når över en miljon kunder på marknader världen över, säger Ingrid Bojner, Chief Commercial Officer (CCO), Storytel.
– Den strömmade ljudboken står inför sitt breda genombrott på den brasilianska marknaden där abonnemangstjänster för film och musik nu vinner terräng på bred front. Det bådar gott för vårt fantastiska brasilianska Storytel-team med experter inom både innehåll och produktion, och för det breda och högkvalitativa underhållningserbjudande som vi alltid vill erbjuda våra kunder var de än befinner sig, säger Robert Casten Carlberg, Storytels Head of Hub Latin America and Latin Countries.

Relaterade Artiklar