Storytel flyttar till Norstedts-huset på Riddarholmen
Hem E-HANDEL Storytel flyttar till Norstedts-huset på Riddarholmen

Storytel flyttar till Norstedts-huset på Riddarholmen

Publicerat av: Redaktionen

Storytel flyttar till Norstedts-huset på Riddarholmen

Storytel flyttar till Norstedts-huset på RiddarholmenFredag den 9:e juni går flyttlasset för Storytel från Valhallavägen till Norstedtshuset på Riddarholmen. Totalt berörs 70 personer av flytten och i det anrika huset på Riddarholmen bildas nu det nya huvudkontoret för Storytels svenska och internationella verksamhet. Totalt samlas ca 170 personer under samma tak, vilket möjliggör ett tätare samarbete mellan förlagsverksamheten och ljudbokstjänsten.

”Sedan den dagen Storytel köpte Norstedts Förlagsgrupp för ett år sen har vi vetat att vi vill sitta ihop. Det känns fantastiskt att nu kunna fortsätta skriva bokhistoria genom att samla vår verksamhet på den plats där de första böckerna i Sverige redan för 200 år sen trycktes och skeppades ut till läshungriga bokälskare,” säger Jonas Tellander, VD för Storytel.

Även Otto Sjöberg, VD för Norstedts Förlagsgrupp, ser fram emot att bli sambo:

”Att sitta tillsammans gör att alla som jobbar inom förlagsverksamheten och Storytel lär känna varandra bättre, vilket underlättar alla samarbeten och skapar synergier.”

Flytten kommer inte att påverka medarbetarna på Norstedts Förlagsgrupp som sitter kvar i befintliga lokaler. Storytel flyttar in i den gamla tryckerihallen som har renoverats och anpassats för den digitala verksamheten.

Relaterade Artiklar