Starweb utökar SaaS-lösningen för sina e-handlare
Hem E-HANDEL Starweb utökar SaaS-lösningen för sina e-handlare, butiker och grossister

Starweb utökar SaaS-lösningen för sina e-handlare, butiker och grossister

Publicerat av: Redaktionen

Starweb lanserar en direktintegration till Specter, som är Sveriges ledande inom affärssystem och kassasystem för e-handlare, butiker och grossister.

  – Specter ger tillsammans med Starwebs plattform en komplett omnikanalslösning för ehandlare med behov av automatisering, säger Johannes Dahlskog, Vice VD på Starweb

Starweb utökar SaaS-lösningen för sina e-handlare

Johannes Dahlskog

Starweb kan nu, tack vare samarbetet, integrera en matchning mellan företaget som möjliggör mer automation för e-handlare. Totalt sett beräknas över 500 svenska e-handlare gynnas av detta under 2022

– Vi ser redan nu hur det här kommer att bli ”the next big thing” inom e- handel. Automation används flitigt i andra marknader som exempelvis USA. Det är mycket som händer nu samtidigt som vi köpts upp av Nordtech, menar Dahlskog.

En direktintegration garanterar en smidig kommunikation mellan e-handel, affärssystem, kassasystem, fraktsystem och betalsystem. Allt sker i realtid tack vare SaaS-tekniken.

Integrationen utgår från Specter som styrande system för produkter, varianter, prislistor och ordrar medan detaljerad produktinformation, flera språk och internationell momshantering av olika länder hanteras i Starweb.

Systemen kompletterar varandra och spelar på varandras styrkor. Finanstid har tidigare rapporterat om hur medelstora företag gynnats av SaaS.

– Vi är otroligt glada över samarbetet som kommer att gynna många ehandlare säger Mattias Bratt, VD på Specter

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>