Starweb utökar SaaS-lösningen för sina e-handlare
Hem E-HANDEL Starweb utökar SaaS-lösningen för sina e-handlare, butiker och grossister

Starweb utökar SaaS-lösningen för sina e-handlare, butiker och grossister

Publicerat av: Redaktionen

Starweb lanserar en direktintegration till Specter, som är Sveriges ledande inom affärssystem och kassasystem för e-handlare, butiker och grossister.

  – Specter ger tillsammans med Starwebs plattform en komplett omnikanalslösning för ehandlare med behov av automatisering, säger Johannes Dahlskog, Vice VD på Starweb

Starweb utökar SaaS-lösningen för sina e-handlare

Johannes Dahlskog

Starweb kan nu, tack vare samarbetet, integrera en matchning mellan företaget som möjliggör mer automation för e-handlare. Totalt sett beräknas över 500 svenska e-handlare gynnas av detta under 2022

– Vi ser redan nu hur det här kommer att bli ”the next big thing” inom e- handel. Automation används flitigt i andra marknader som exempelvis USA. Det är mycket som händer nu samtidigt som vi köpts upp av Nordtech, menar Dahlskog.

En direktintegration garanterar en smidig kommunikation mellan e-handel, affärssystem, kassasystem, fraktsystem och betalsystem. Allt sker i realtid tack vare SaaS-tekniken.

Integrationen utgår från Specter som styrande system för produkter, varianter, prislistor och ordrar medan detaljerad produktinformation, flera språk och internationell momshantering av olika länder hanteras i Starweb.

Systemen kompletterar varandra och spelar på varandras styrkor. Finanstid har tidigare rapporterat om hur medelstora företag gynnats av SaaS.

– Vi är otroligt glada över samarbetet som kommer att gynna många ehandlare säger Mattias Bratt, VD på Specter

Relaterade Artiklar