Omniarch stöttar varumärket Sandqvists e-handelstillväxt
Hem E-HANDEL Omniarch stöttar nu varumärket Sandqvists e-handelstillväxt

Omniarch stöttar nu varumärket Sandqvists e-handelstillväxt

Publicerat av: Redaktionen

Omniarch fortsätter växa snabbt och kan nu berätta att det välrenommerade varumärket Sandqvist tar in Omniarch för att vägleda e-handeln mot högre digital tillväxt.

Omniarch verkar hos Sandqvist som partner för digital tillväxt i syfte att säkra alla delar av kundupplevelsen, synliggöra potential och tillsammans med Sandqvist arbeta med prioritering samt optimering.

– Vi är stolta över att vi får förtroendet av Sandqvist i att stötta bolaget med en ledande befattning och dessutom få möjlighet tillföra vår tillväxtfrämjande metodik. Sandqvist är ett varumärke som väcker uppmärksamhet, som nu tar ett helhetsgrepp om sin e-handel och Omniarch kliver på för att leda det arbetet, berättar Pelle Petterson, vd Omniarch.

Omniarch stöttar varumärket Sandqvists e-handelstillväxtOmniarch har under de senaste åren getts förtroendet att stötta flera av Sveriges mest kända varumärken och bolag i arbetet med att tillsammans med kunden ta fram strategier för e-handelstillväxt samt operativt sjösätta de senare.

– Sandqvist som grundades 2004 producerar väldesignade, funktionella väskor med hög modegrad. Våra produkter kombinerar hög funktionalitet med minimalistisk design, med ett ständigt fokus på omsorgsfullt framtagna och miljövänliga material. Vi valde Omniarch för att de visat prov på att kunna förena det strategiska med det operativa, Omniarch talk the talk och walk the walk. Därför kan vi säga att vi på Sandqvist med gott mod känner oss redo att möta den ökade efterfrågan vi ser på väldesignade livsstilsprodukter, säger Caroline Lind, VD på Sandqvist.

 

 

Relaterade Artiklar