Stadium uppgraderar till IFS Applications 9 för att stödja sin fortsatta tillväxt
Hem DETALJHANDEL Stadium uppgraderar till IFS Applications 9 för att stödja sin fortsatta tillväxt

Stadium uppgraderar till IFS Applications 9 för att stödja sin fortsatta tillväxt

Publicerat av: Redaktionen

IFS Applications 9 implementeras för 1 200 användare i tre länder

IFS meddelar att sportkedjan Stadium har valt att uppgradera till IFS Applications™ 9 samt utöka sin lösning med funktionalitet för e-fakturering.

Stadium uppgraderar till IFS Applications 9 för att stödja sin fortsatta tillväxt 2Stadium är en växande sportkedja med fler än 160 butiker i Sverige, Tyskland och Finland samt en ökande försäljning online. Stadium har använt IFS Applications sedan 2000 och använder i dag en modern detaljhandelslösning med helintegrerad funktionalitet för ekonomistyrning, inköp och försäljning. Företaget upplever snabb tillväxt och har nyligen etablerat sig på den tyska marknaden med tre nya butiker. För att stödja sin ambitiösa tillväxtstrategi har Stadium valt att uppgradera till IFS Applications 9.

Stadium kommer att dra nytta av nya funktioner i IFS Applications 9, inklusive den anpassbara applikationsarkitekturen samt det rollbaserade gränssnittet IFS Lobby. Den flexibla arkitekturen gör det möjligt för Stadium att anpassa IFS Applications snabbare, baserat på förändrade marknadskrav. Arkitekturen kommer dessutom att förenkla framtida uppgraderingar samt reducera den totala ägandekostnaden.

Utöver uppgraderingen ska Stadium även implementera funktionalitet för e-fakturering för cirka 500 användare som i sin tur hanterar fler än 500 000 externa och interna fakturor per år.

–Genom att uppgradera till IFS Applications 9 får vi en mer flexibel lösning som stödjer vår internationella tillväxt och ökande onlineförsäljning. Tack vare IFS Lobby och den nya arkitekturen hjälper vi vår personal att arbeta mer effektivt samt säkerställer att framtida anpassningar och uppgraderingar blir mer tids- och kostnadseffektiva. IFS lösning erbjuder dessutom bra stöd för kundanpassade erbjudanden och omnikanal, vilka är två viktiga områden för oss. Vi ser fram emot ett snabbt och effektivt implementeringsprojekt samt att fortsätta expandera vår verksamhet med hjälp av ett robust affärssystem, säger Stefan Maxeby, IT Director, Stadium.

–Vi är glada över att fortsätta vår långa relation med Stadium, som är ett välrespekterat varumärke i norra Europa. IFS flexibla arkitektur och robusta branschfunktionalitet fortsätter att attrahera växande företag inom detaljhandeln. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med Stadium samtidigt som vi fortsätter att utveckla våra produkter för handelssektorn, säger Glenn Arnesen, VD för IFS i Skandinavien.

Läs mer om hur IFS stödjer företag inom detaljhandeln här: www.ifsworld.com/se/branscher/retail/ 

Relaterade Artiklar