Stadium förbereder sig för Kivras hållbara kvitton
Hem NYHETER Stadium förbereder sig för Kivras hållbara kvitton

Stadium förbereder sig för Kivras hållbara kvitton

Publicerat av: Redaktionen

Kvitton i Kivra fortsätter attrahera de stora återförsäljarna.

Stadium förbereder sig för Kivras hållbara kvitton

Stadium förbereder sig för Kivras hållbara kvitton

Snart kan du få ditt kvitto i Kivra när du handlar på sport- och sportmodekedjan Stadium.

Stadium är, med cirka 180 fysiska butiker och e-handel, en av Norra Europas största sportkedjor. Den första Stadium-butiken öppnade på Sergelgatan 1987. Sedan dess har Stadium inte bara etablerat sig i hela Sverige, utan har även en stark närvaro i Finland. Stadium finns sedan drygt ett år tillbaka även i Norge med Stadium Outlet. Ända sedan starten har Stadium varit i ständig utveckling och har, utöver kärnbutikerna, adderat nya nischade butikskoncept. Sedan 1995 driver man dessutom Sveriges största idrottsläger för barn och ungdomar, Stadium Sports Camp.

Stadium gör ett gediget hållbarhetsarbete. En betydande andel av Stadiums produkter är utvalda utifrån hållbarhet och målet är att fortsätta minska den negativa påverkan på miljön och på människors hälsa. Att minska miljöpåverkan genom att gå över till Kvitton i Kivra är ytterligare ett exempel.

– Stadium hade inte varit Stadium utan framsynthet och en stark vilja att utvecklas med den tid vi lever i. Våra kunder är väldigt medvetna och vi vet att hållbarhet är viktigt även för dem. Därför känns det självklart att erbjuda ett miljövänligt och mer praktiskt sätt att hantera kvitton, säger Karl Eklöf, vd Stadium

– Att ha med Stadium känns bra på flera sätt. Självklart dels för att Stadium är en inflytelserik och stark aktör. Men också för det som Stadium står för – att främja hälsa och välmående, både för människor och miljö. Det har vi på Kivra lätt att identifiera oss med och det känns väldigt inspirerande att göra den här omställningen tillsammans, säger Anna Bäck, vd Kivra.

Relaterade Artiklar