Onlinebutiken Hekta på Tur AS har valt Unifaun för leveranshantering och Unifaun DeliveryCheckout
Hem NYHETER Onlinebutiken Hekta på Tur AS har valt Unifaun för leveranshantering och Unifaun DeliveryCheckout

Onlinebutiken Hekta på Tur AS har valt Unifaun för leveranshantering och Unifaun DeliveryCheckout

Publicerat av: Redaktionen

Hekta på Tur-lösningen inkluderar molnbaserade digitala lösningar för transportadministration – Unifaun Online Plus, en kassalösning för olika leveransalternativ – Unifaun DeliveryCheckout och API-integration med deras e-handelsplattform Jetshop.

Onlinebutiken Hekta på Tur AS har valt Unifaun för leveranshantering och Unifaun DeliveryCheckout”Unifauns lösningar har bidragit till att ge våra kunder fler valmöjligheter när det gäller fraktmetoder, samtidigt som de har hjälpt till att effektivisera verksamheten vid vårt lager”, säger varumärkeschef Lars Kristian Nymoen

Om Hekta på Tur AS:

För länge sedan… Hekta På Tur grundades 2012. Företagets vd Rune hade paddlat kanot uppför Telemarkskanalen i alla slags väder, mot strömmen, och upptäckt att det är fullt möjligt att njuta av upplevelsen så länge man har rätt utrustning med sig. Sedan dess har deras mål varit att skapa bättre upplevelser åt kvalitetsmedvetna friluftsentusiaster, såväl nybörjare som erfarna bergsklättrare. De uppnår detta genom att erbjuda dig ett bra urval av beprövade produkter som de vet fungerar!

De vill ge dig en NATURLIG shoppingupplevelse, från det ögonblick du kommer in i webbutiken ända tills ditt paket anländer.

Hekta på Tur har arbetat med Unifaun Online och Unifaun DeliveryCheckout-lösningen under en längre tid, och kunderna kan nu välja bland transportörer som Helthjem och Bring. Jag är väldigt glad och stolt över att Hekta på Tur har valt Unifaun för att hjälpa dem att optimera sin shoppingupplevelse genom att erbjuda ett antal olika leveransalternativ i sin webbutik.” Alexander Hoff, regional säljchef på Unifaun.

Relaterade Artiklar