Banbrytande inneklimatmätare med app
Hem NYHETER Banbrytande inneklimatmätare med app

Banbrytande inneklimatmätare med app

Publicerat av: Redaktionen

Hur hälsosamt är ditt inneklimat?

Banbrytande inneklimatmätare med app

Healthy Homes har tagit fram den ny appen ”Sense” som kan mäta kvaliteten på inneklimatet.

Healthy Homes nya inneklimatmätare ”Sense” ger en tydlig bild av kvalitén på inneklimatet, antigen det är i skolan, på kontoret eller i hemmet.

Med appen kan du övervaka mätningarna i realtid och spåra förändringar (IOS, Android).

Inneklimatet påverkar både vår hälsa och prestation. Vi är väldigt stolta över att vara först ute med en mätare som övervakar de viktigaste parametrarna för ett sunt inneklimat, säger Jonn Are Myhren, som är forskare vid Högskolan Dalarna och VD på Healthy Homes.

”Sense” ger ljussignal på displayen om inneklimatet försämras och sparar data över tid, vilket gör det enkelt att jämföra hur olika parametrar förhåller sig till rekommendationer från Arbetsmiljöverket eller Boverkets byggregler. Om någonting inte står rätt till med inneklimatet synliggörs det så att åtgärder kan vidtas.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>