Sony presenterar det nya varumärket “INZONE” för gamingutrustning
Hem GAMING Sony presenterar nu det nya varumärket “INZONE” för gamingutrustning

Sony presenterar nu det nya varumärket “INZONE” för gamingutrustning

Publicerat av: Redaktionen

Sony presenterar INZONE – ett nytt varumärke med gamingutrustning för spelare som vill skärpa sina sinnen och maximera sin spelförmåga.

INZONE-skärmarna har otrolig bild med hög upplösning och hög dynamisk räckvidd, samtidigt som headseten har överlägset ljud och 360 Spatial Sound for Gaming.

Det nya varumärket omfamnar Sonys expertis som pionjär inom audiovisuell teknik och levererar funktioner som uppslukar spelare och tillåter dem spela med totalt fokus.

Översikt gamingskärmar

Den alldeles nya gamingskärmen INZONE M9 med HDR erbjuder 4K-upplösning och hög kontrast tillsammans med Full Array Local Dimming för spelare som söker en bättre upplevelse vid spelande av spel med många detaljer i djup svärta och hög ljusstyrka. Skärmen har även en uppdateringsfrekvens på 144Hz, IPS och 1ms GtG (Grått till Grått) svarstid som resulterar i snabba reaktioner. Gamingskärmen INZONE M3 erbjuder också en hög uppdateringsfrekvens i Full HD på 240Hz med 1ms GtG (Grått till Grått) svarstid och varierande uppdateringsfrekvens-tekniker. Detta gör det möjligt för spelare att fånga dess motståndares exakta rörelser under skjutspel.

Sony presenterar det nya varumärket “INZONE” för gamingutrustningÖversikt gamingheadsets

Den nya kollektionen innehåller två nya trådlösa headsets, INZONE H9 och INZONE H7 med batteritid på 32, respektive 40 timmar, samt ett trådbundet headset, INZONE H3. Alla tre modeller är utrustade med en flexibel uppfällbar och dubbelriktad bommikrofon med mute-funktion, vilket gör det enkelt för användare att kommunicera med gruppmedlemmar under spelandets gång.

Relaterade Artiklar