Sökningar på virala TikTok-hotell ökar: Hotels.com listar sju favoriter
Hem TRENDER Sökningar på virala TikTok-hotell ökar: Hotels.com listar sju favoriter drömresor

Sökningar på virala TikTok-hotell ökar: Hotels.com listar sju favoriter drömresor

Publicerat av: Redaktionen

TikTok tittar, delar och gillar svenskar de mest häpnadsväckande hotellen och fantiserar om sina drömresor.

Nu när sommaren är över, verkar det som att svenskarna är ute efter att förverkliga sina drömmar.

Data från Hotels.com visar nämligen att sökningarna på de mest storslagna hotellen som vi sett på TikTok har ökat.

Medan resenärer scrollar på sociala medier efter reseinspiration, håller några av det mest populära hotellen i gång resespänningen. Oavsett om du söker efter ett hotell med en fantastisk infinity pool, spektakulär vy eller till och med en ovanlig underjordisk vistelse, kan Hotels.com hitta ditt perfekta ställe.

Hotels.com har listat sju av de mest virala hotellen på TikTok i sommar, såväl som de bästa datumen att boka för att få rimliga priser, så att du kan börja planera din nästa resa.

Perfekt för den som vill bo ovanför vattnet

Granada Luxury Belek, Antalya, Turkiet

Upplev lyx genom att bo i ett flytande rum. Med sviter på vattnet precis som i Maldiverna, kan du stiga upp ur sängen och rakt ner i vattnet för ett uppfriskande morgondopp. Med 87 miljoner** visningar av hashtaggen #Granadaluxurybelek på TikTok är hotellet utan tvekan värt ett besök!

På Hotels.com är det billigaste priset från 7353 kr från 7 november – 11 november. Hotellet har en minimum vistelse på fyra nätter, vilket betyder att priset blir 1838 kr per natt. ****

Perfekt för en häpnadsväckande infinity pool

La Casa de la Playa by Xcaret, Playa del Carmen, Mexico

Detta hotell ligger inbäddat i Mexicos kända park Xcaret, mellan regnskog och det karibiska havet. Hotellet smälter harmoniskt in i omgivningen och får gäster att känna sig som ett med naturen. Med ett flertal hotell att välja på i området, kan gäster njuta av otrolig vistelse var de än befinner sig, oavsett om de tar simtur i infinity poolen eller solar på stranden. #XcaretMexico har redan mer än 97 miljoner** visningar på TikTok.

På Hotels.com är det billigaste priset från 18,104 kr den 24 oktober. ****

Perfekt för panoramavy över Manhattan

Arlo NoMad, New York, USA

Om du letar efter en stadsutsikt som får dig att tappa hakan, har du hittat rätt! Med sin glasfasad erbjuder Queen Room Sky på Arlo NoMad en häpnadsväckande panoramautsikt över New York…utan att du behöver flytta dig från sängen. Sökningarna på detta hotell på Hotels.com har ökat med 400% jämfört med förra sommaren***.

På Hotels.com är det billigaste priset från 3205 kr den 31 oktober. ****

Perfekt för en storslagen pool

Sökningar på virala TikTok-hotell ökar: Hotels.com listar sju favoriterStella Island, Kreta, Grekland

Stella Island är ett av de trendigaste och kameravänligaste hotellen i Grekland av en anledning. Hotellet har nämligen en fantastisk lagunformad pool som sträcker sig över hela hotellområdet. För att inte tala om de 10.8 miljoner visningar av #Stellaislandresort på TikTok**.

På Hotels.com är det billigaste priset från 2,531 kr den 3 november (Hotellet stänger för säsongen 8 november). ****

Perfekt för att bo i ett hotellrum med 180 graders utsikt

Burj Al Arab, Dubai, Förenade Arabemiraten

Som ett av världens vackraste hotell erbjuder Burj Al Arab några av de mest spektakulära bekvämligheter ett hotell kan ha. Men hotellets panoramasviter med utsikt över Dubai i flera väderstreck, måste vara en av galnaste vyerna som går att uppleva. Resenärer har verkligen något att se fram emot!

På Hotels.com är det billigaste priset från 21,930 kr den 16 oktober. ****

Perfekt för privat strandhäng

Bulgari Resort Bali, Bali, Indonesien

Bulgari Resort som är ett av Balis mest eleganta hotell, har en privat strand där du kan slappna av och ta det lugnt medan du njuter av den otroliga havsutsikten. Promenera längs havet, ta ett dopp i infinity poolen eller ladda batterierna med en yogaklass. Sökningarna på hotellet på Hotels.com har ökat med 5% jämfört med förra sommaren***.

På Hotels.com hittar du det billigaste priset från 16,120 kr den

Perfekt för att uppleva ett hotellrum med en underjordisk pool

Pollicastro Boutique Hotel, Apulia, Italien

Om du är på jakt efter ett ovanlig boende, behöver du inte leta mer! Detta hotell erbjuder en unik upplevelse där du bor i ett underjordiskt rum komplett med pool och vattenfall. Vidga dina vyer och prova något nytt på din nästa semester!

På Hotels.com är det billigaste priset från 2,097 kr den 2 november. ****

Relaterade Artiklar