Snabbare leveranser med SiteDirect DeliveryManager
Hem E-HANDEL Snabbare leveranser med SiteDirect DeliveryManager

Snabbare leveranser med SiteDirect DeliveryManager

Publicerat av: Redaktionen

SiteDirect E-shop DeliveryManager är en plugin till SiteDirect-plattformen som ökar orderflödet och gör arbetet med utleveranser i e-handeln både snabbare och mer effektivt.

Snabbare leveranser med SiteDirect DeliveryManager 2I DeliveryManager får man en digital plocklista på ipad eller i datorn med bilder på produkterna och tydligt angiven lagerplats som gör att man får mycket högre precision i utleveranserna. En person kan utan större förkunskaper rycka in och jobba på lagret med att packa, plocka och leverera ordern och flera personer kan jobba parallellt med utleveranser när ordrarna strömmar in.

– DeliveryManager är enkelt att hantera och ger oss en bra överblick över ordrarna. Jag gillar gränssnittet som är tydligt och avskalat och att den information som är viktig lyfts fram. Ett stort plus är också funktionen där man får bekräfta antal av varje produkt som också visas på bild. Det har gjort att vi har fått färre plockfel eftersom vi på ett smidigt sätt gör en extra kontroll att det är rätt antal produkter innan ordern skickas, säger Fredrik Nilsson på J-Spec Sweden AB.

Läs mer

Relaterade Artiklar