Smartphone, plånbok och sporttillbehör i ett
Hem LEVERANTÖRERHUAWEI Smartphone, plånbok och sporttillbehör i ett

Smartphone, plånbok och sporttillbehör i ett

Publicerat av: Redaktionen

Tidigare i år lanserade elektroniktillverkaren Huawei en ny smart klocka, Huawei Watch 2. 

Med sin avancerade teknik fungerar klockan som smartphone, plånbok och sporttillbehör. Watch 2 har en tidlös design och kommer i tre olika utföranden.
Smartphone, plånbok och sporttillbehör i ett 2Smarta klockor blir ett allt vanligare tillbehör och tack vare den senaste tekniken blir klockorna allt mer intelligenta. Huaweis nya Watch 2 har utrustats med tekniken Concept Anywhere som gör att användaren kan frigöra klockan från sin smartphone. Inuti klockan sitter en antenn som stödjer all typ av dataöverföring: 4G, 3G, 2G, GPS, NFC, Wi-Fi och

Bluetooth. Med utvalda mobilnät och operatörer går det även att ha samma mobilnummer till klockan som sin telefon. Huawei Watch 2 har stöd för röstsamtal och det går även att skicka meddelanden. Notifikationer från sociala medier visas direkt på skärmen. Användaren kan även svara på meddelanden genom sin röst, via tangentbord eller handskrift. Det är även möjligt att ställa in automatiska svar. Tack vare att Watch 2 stödjer NFC går det att göra betalningar med klockan via Android Pay.

Watch 2 kommer i tre modeller: Standard, Classic samt en version som är skapad i samarbete med Porsche Design. Classic är tillverkad i högkvalitativ rostfri stållegering och kommer med en klassisk läderrem som enkelt går att byta ut. Classic finns i färgen Titanium Gray. Standard har ett sportigt uttryck med remmar och fodral i högvalitativt plast. Modellen kommer i tre färger: Dynamic Orange, Carbon Black och Concrete Gray. Klockans skärm är skyddad av starka Corning Gorilla Glass och enligt IP68-standard vattenresistent.

Rekommenderat cirkapris för Huawei Watch 2 är 2 990 SEK.

 

Relaterade Artiklar