En förbättrad app som gör skillnad för kunderna
Hem TEKNIK & IT-LÖSNINGAR En förbättrad app som gör skillnad för kunderna

En förbättrad app som gör skillnad för kunderna

Publicerat av: Redaktionen

Brother lanserar en uppdaterad version av sin Iprint & Label-app som gör det enklare att skapa etiketter.

Appen stöder ökad användning av smartphones och surfplattor på arbetsplatsen.En förbättrad app som gör skillnad för kunderna 2

Nya funktioner iPrint&Label app version 5.0 inkluderar:
• Möjlighet att lägga till boxar, linjer, flytta objekt med hjälp av drag & drop, ändra storlek och rotera, som tidigare bara var möjligt på en stationär dator.
• Hundratals symboler och clip art.
• Möjlighet att lägga till bilder, foton, och logotyper på din etikett.
• Lägga till streckkoder på etiketter, även den populära QR-koden.
• Lägga till datum och tid, vilket uppdateras automatiskt när etiketten skrivits ut. Möjlighet att beräkna ett framtida datum och tid, vilket är idealiskt för att utforma etiketter som anger tidpunkter i framtiden som ”bäst före-datum”.
• Förbättrat och moderniserat användargränssnitt som gör processen mer effektiv för användarna eftersom deras mallar kan nås genom ett enkelt klick om en tidigare etikett skall reproduceras.
• Möjlighet att överföra namn, adress och telefonnummer från din enhet till en etikett.

Etiketter kan även skrivas ut i svart och rött. Appen tillåter användaren att skapa och skriva ut etiketter i två färger med Brothers etikettskrivare QL-810W and QL-820NWB.
Appen är även kompatibel med PT-P900W and PT-P950NW som levererar etikettlösningar för kontor, detaljhandel, catering och sjukvård.
Övriga kompatibla modeller för kontor: QL-710W, QL-720NW and PT-P750W; för hemmabruk- PT-300BT “CUBE”, ansluts via Bluetooth; och PT-E550W som är speciellt utformad för elektriker.

Relaterade Artiklar