6 prylar du bör fundera på att ta med dig till sommarens festivaler
Hem TRENDER Sex prylar du bör fundera på att ta med dig till sommarens festivaler

Sex prylar du bör fundera på att ta med dig till sommarens festivaler

Publicerat av: Redaktionen

Efter två års pandemiuppehåll är festivalerna tillbaka.

Men innan du åker bör du ta en titt på de här sex prylarna som kan förbättra dina upplevelser på sommarens festivaler.

I två år har festivalbesökarna hungrat efter öppna tältplatser, öl i solen och musik i öronen. Men suget att komma igång får inte bli så stort att du glömmer att packa ner gummistövlarna – och viktigast av allt: prylarna!

Här är en lista med användbara och underhållande prylar du kan ta med dig på festivalresan – och andra utomhusaktiviteter under sommaren:

  1. Nokia G21 – 3 dagars batteritid

Fastna inte vid matståndet med tomt batteri när du ska betala för frukosten. Nokia G21 har ett jättebatteri som räcker i tre dagar – alltså lika länge som de flesta festivaler.

Den här sommaren kan du ta med dig något som du kanske hade med dig på din allra första festival också: en Nokia-telefon.

Med en minimalistisk nordisk design, 50 Mp-kamera och tre dagars batteritid är du säker på att kunna föreviga alla de bästa ögonblicken den här festivalsäsongen!

Rekommenderat pris: 1 899 kr – Assets

  1. BenQ GV30 – Bärbar projektor

Har du någon gång förberett dig för en festivalkonsert genom att återuppleva ikoniska musikvideor, titta på videofilmer från konserten kvällen innan eller genom att bara vara stället på campingen som har den bästa stämningen?

GV30 från BenQ är en bärbar projektor som du kan streama till från din iPhone eller Android och tack vare inbyggda högtalare får du igång festen med både ljud och bild.

Rekommenderat pris: 5 900 kr – Assets

  1. EcoFlow River 600 – Bärbart kraftverk

EcoFlow River är designad för utomhusbruk, vilket gör det enkelt för dig att ta med dig ström överallt.

Den här bärbara kraftstationen löser batteriproblemen för hela lägret och batteriet väger bara 5 kg och är lite större än ett sexpack. Så om hela ditt läger har batteri-FOMO är detta den perfekta prylen.

Du kan också köpa till solceller som laddar batteriet medan du är på konsert.

Rekommenderat pris: 4 490 kr – Assets

  1. Nighthawk M1 – 4G-hotspot

Har du råkat ut för dålig internetuppkoppling på campingen? Eller har du vänner som alltid ber dig om att dela ditt internet så att de kan ladda upp bilder till sociala medier eller kolla in konsertschemat?

Netgear M1 löser alla internetproblem en gång för alla och kan vara en centrala hotspot för hela lägret.  M1 är kompakt och kan ansluta upp till 20 enheter.

Rekommenderat pris: 2 790 kr – Assets

  1. Nokia 6310 – om du bara ska ringa och skicka SMS

6 prylar du bör fundera på att ta med dig till sommarens festivalerSaknar du den gamla goda tiden när du bara kunde SMS:a och ringa med mobilen och när laddning var ett problem man hade en gång i veckan eller månaden?

Reinkarnationen av den klassiska 6310 är kanske den perfekta festivaltelefonen, eftersom den ger dig en chans att göra en digital detox på årets festivaler.

Och alla dina vänner är ju ändå på samma ställe som du!

Rekommenderat pris: 649 kr – Assets

  1. TicWatch Pro 3 Ultra – en smartklocka som tål det mesta

Vill du ha en smartklocka som tål de vildaste konserterna och det oförutsägbara svenska vädret?

TicWatch Pro 3 Ultra har en militärklassad byggkvalitet och en förmåga att tåla vatten, smuts, stora temperaturvariationer och mycket annat.

Den är dessutom kompatibel med Google Pay och helt perfekt för när du besöker matstånden på festivalen.

Rekommenderat pris: 3 299 kr – Assets

 

 

 

 

Relaterade Artiklar