Seagate lanserar Star Wars-inspirerade hårddiskar
Hem GAMING Seagate lanserar nya Star Wars-inspirerade hårddiskar

Seagate lanserar nya Star Wars-inspirerade hårddiskar

Publicerat av: Redaktionen

Seagate firar Star Wars-dagen genom att lansera tre nya hårddiskar inspirerade av de kända filmerna.

I sin nya Star Wars Beskar Ingot Drives-serie introduceras en specialutgåva av FireCuda, med en unik design av de legendariska karaktärerna Boba Fett, Grogu och The Mandalorian.

Seagate lanserar Star Wars-inspirerade hårddiskarProdukterna kommer att finnas tillgängliga i maj och är kompatibla med PC, Mac, PlayStation och Xbox.

Seagate firar idag Star Wars-dagen genom att introducera tre nya samlarhårddiskar inspirerade av Boba FettTM, GroguTM, och The MandalorianTM. Den nya serien av licensierade Special Edition-lagringsenheter från Seagate lanseras i maj, i anslutning till den internationella Star Wars-dagen. Hårddisken kommer att ge samlare och tech-entusiaster ett samlarobjekt från det berömda rymduniversumet.

– Vi är glada över att kunna presentera den senaste utgåvan i vårt pågående samarbete med Lucasfilm, som gör det möjligt för oss att erbjuda TV-spelare och Star Wars-fantaster tre helt nya, ikoniska designer. Från design till funktionalitet ger var och en av hårddiskarna i den här utgåvan kraft till Star Wars-entusiasternas stridsstationer, säger Jeff Fochtman, senior vice president of business and marketing på Seagate Technology.

I Star Wars Beskar Ingot Drives-serien finns nu även FireCudas externa hårddiskar tillgängliga med en unik design av tre legendariska karaktärer: Boba Fett, Grogu och The Mandalorian. Hårddiskarna är utrustade med justerbar RGB LED-belysning och varje design är utsmyckad med anpassad standard-belysning: blinkande rött för Boba Fett, glödande blått för Grogu och djärvt blått för The Mandalorian. Genom inbyggda och justerbara belysningsalternativ ger alla tre hårddiskar TV-spelare och Star Wars-fans chansen att hylla en galax långt, långt borta.

FireCudas externa hårddiskar (HDD) har en kapacitet på 2 TB och är kompatibla med PC, Mac, PlayStation och Xbox. Detta gör det möjligt för tech-entusiaster att samla in och lagra media, filer och spel, oavsett operativsystem. Med USB 3.2 Gen 1-porten för universell kompatibilitet, snabba överföringshastigheter och en bus-driven USB-enhet är dessa hårddiskar den perfekta mobila utrustningen för Star Wars-fans. Special Edition-enheter levereras med Seagates två-årsgaranti och tre år av Rescue Data Recovery Services™ för att återställa data, så att användare kan uppleva sina rymdäventyr bekymmersfritt.

De nya samlarobjekten är tillgängliga för i köp i maj, så att fans kan skapa sitt eget kompletta Star Wars-speluniversum när de firar den internationella Star Wars-dagen den 4 maj. Rekommenderat försäljningspris är 1249 kr.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>