Seagate lanserar Star Wars-inspirerade hårddiskar
Hem GAMING Seagate lanserar nya Star Wars-inspirerade hårddiskar

Seagate lanserar nya Star Wars-inspirerade hårddiskar

Publicerat av: Redaktionen

Seagate firar Star Wars-dagen genom att lansera tre nya hårddiskar inspirerade av de kända filmerna.

I sin nya Star Wars Beskar Ingot Drives-serie introduceras en specialutgåva av FireCuda, med en unik design av de legendariska karaktärerna Boba Fett, Grogu och The Mandalorian.

Seagate lanserar Star Wars-inspirerade hårddiskarProdukterna kommer att finnas tillgängliga i maj och är kompatibla med PC, Mac, PlayStation och Xbox.

Seagate firar idag Star Wars-dagen genom att introducera tre nya samlarhårddiskar inspirerade av Boba FettTM, GroguTM, och The MandalorianTM. Den nya serien av licensierade Special Edition-lagringsenheter från Seagate lanseras i maj, i anslutning till den internationella Star Wars-dagen. Hårddisken kommer att ge samlare och tech-entusiaster ett samlarobjekt från det berömda rymduniversumet.

– Vi är glada över att kunna presentera den senaste utgåvan i vårt pågående samarbete med Lucasfilm, som gör det möjligt för oss att erbjuda TV-spelare och Star Wars-fantaster tre helt nya, ikoniska designer. Från design till funktionalitet ger var och en av hårddiskarna i den här utgåvan kraft till Star Wars-entusiasternas stridsstationer, säger Jeff Fochtman, senior vice president of business and marketing på Seagate Technology.

I Star Wars Beskar Ingot Drives-serien finns nu även FireCudas externa hårddiskar tillgängliga med en unik design av tre legendariska karaktärer: Boba Fett, Grogu och The Mandalorian. Hårddiskarna är utrustade med justerbar RGB LED-belysning och varje design är utsmyckad med anpassad standard-belysning: blinkande rött för Boba Fett, glödande blått för Grogu och djärvt blått för The Mandalorian. Genom inbyggda och justerbara belysningsalternativ ger alla tre hårddiskar TV-spelare och Star Wars-fans chansen att hylla en galax långt, långt borta.

FireCudas externa hårddiskar (HDD) har en kapacitet på 2 TB och är kompatibla med PC, Mac, PlayStation och Xbox. Detta gör det möjligt för tech-entusiaster att samla in och lagra media, filer och spel, oavsett operativsystem. Med USB 3.2 Gen 1-porten för universell kompatibilitet, snabba överföringshastigheter och en bus-driven USB-enhet är dessa hårddiskar den perfekta mobila utrustningen för Star Wars-fans. Special Edition-enheter levereras med Seagates två-årsgaranti och tre år av Rescue Data Recovery Services™ för att återställa data, så att användare kan uppleva sina rymdäventyr bekymmersfritt.

De nya samlarobjekten är tillgängliga för i köp i maj, så att fans kan skapa sitt eget kompletta Star Wars-speluniversum när de firar den internationella Star Wars-dagen den 4 maj. Rekommenderat försäljningspris är 1249 kr.

Relaterade Artiklar