Samsung presenterar sin Monitor-lineup
Hem PRODUKTNYHETER Samsung presenterar sin Monitor-lineup

Samsung presenterar sin Monitor-lineup

Publicerat av: Redaktionen

Nya skärmar inom kategorierna Odyssey, Smart Monitor och högupplösta monitorer – kombinerar fantastisk bildkvalitet med intuitiva funktioner.

Idag presenterar Samsung Electronics nya modeller i sin monitor-lineup som innefattar fantastisk bildkvalitet och intuitiva funktioner som ger konsumenter fler valmöjligheter”

Monitorportföljen för 2022 möjliggör enastående upplevelser vid arbete, gaming och underhållning. De nya monitorerna inkluderar funktioner för högpresterande spel samt den senaste monitor tekniken, så som Odysseys Quantum Mini LED-bakgrundsbelysningspanel och HDR 2000, Smart Monitors allt-i-allo-skärm och de högupplösta monitorernas bekväma ergonomi.

– Samsungs sortiment för 2022 visar på nästa generation inom innovation för monitorer och möter kraven från allt från gamers till professionella designers. I takt med att möjligheter för arbete och underhållning utvecklas, är vi stolta över att erbjuda produkter som förhöjer användarnas upplevelser och tillgodoser varierande behov, säger Hyesung Ha, Executive Vice President för Visual Display Business på Samsung Electronics.

Odyssey Neo G8
Samsung presenterar sin Monitor-lineupOdyssey Neo G8 32” (modellnamn: G85NB) är världens första bildskärm med en 4K (3 840 x 2 160) 1000R välvd skärm med 240Hz uppdateringsfrekvens och 1ms svarstid (GtG). Monitorn erbjuder därmed en knivskarp prestanda även för de mest kräsna PC-spelarna. Prestandan matchar monitorns fantastiska bildkvalitet med Quantum Mini LEDs, Quantum HDR 2000 med en 2 000 nit toppljusstyrka och ett statiskt kontrastförhållande, vilket tar fram de mest subtila detaljerna.

Den nya Odyssey Neo G8 har liknande design som Odyssey Neo G9, med en elegant vit yta. Monitorn smälter även in användarens verkliga miljö med hjälp av CoreSync-belysning. Coresync som finns på baksidan känner automatiskt av färger på skärmen och projicerar dem i verkligheten för att skapa en starkare känsla av inlevelse.

Smart Monitor M8
Med en tjocklek på 11,4 mm är 2022 års Smart Monitor modell M8 32” (modellnamn: M80B) ungefär tre fjärdedelar tunnare än den tidigare modellen. Den nya Smart Monitorn har en sofistikerad design med platt baksida och utvecklad prestanda, och kommer även i en ny varmvit färg. UHD-panelen ger 99 procent sRGB-färgomfång samtidigt som den stöder 1,07 miljarder färger vid 400nit ljusstyrka.

Smart TV och produktivitetsappar är inbyggda direkt i skärmen, vilket möjliggör smidig underhållning och arbete samtidigt som de fungerar som en SmartThings-hub, utan behov av en PC. Smart Monitor M8 32” är därför ett bra alternativ för distansarbete. Skärmen kommer med en rörlig magnetisk SlimFit Cam som möjliggör högupplösta videosamtal för den som arbetar hemifrån. Dess inbyggda applikation för videosamtal stöder de vanligaste samtalsapparna, inklusive Google Duo. Med en USB Type-C-port, som möjliggör 65W laddningsanslutningar, ger Smart Monitor M8 en strömlinjeformad allt-i-allo-upplevelse som inte kräver en extra dockningsstation.

Högupplöst S8 monitor
Samsung högupplösta monitor S8 (modellnamn: S80PB), som finns tillgänglig i 27” och 32” modeller, levererar professionell UHD-prestanda för exempelvis kreatörer och designers. S80PB levererar upp till 98 procent av DCI-P3-färgomfånget och ger ett brett utbud av rika och nyanserade färger. Med Video Electronics Standards Association (VESA) Display HDR™ 600 ger den högupplösta bildskärmen en uppslukande tittarupplevelse. Som världens första UL (Underwriter Laboratories) -verifierade bländningsfria monitor, appliceras Matte Display på toppen av panelen, vilket minskar ljusreflektion även när konsumenten inte använder en monitorkåpa.

Båda modellerna har USB Type-C 90W laddning och LAN-portar för att hjälpa användaren skapa en förenklad arbetsstation som kan ladda bärbara datorer och mobila enheter utan att en ytterligare dockningsstation krävs.

Byggd med VESA-monteringskompatibilitetsstandarder, samt ett höjdjusterbart stativ (HAS) med kontrollpunkter för lutning, snurrning och vridning, kan användare montera sin skärm så att den passar alla miljöer.

 

 

Relaterade Artiklar