Samsung Pay ökar tillgängligheten inför sommaren
Hem NYHETER Samsung Pay ökar tillgängligheten inför sommaren

Samsung Pay ökar tillgängligheten inför sommaren

Publicerat av: Redaktionen

Samsung Pay är den digitala plånboken som med smidighet är redo i handen inför sommarens aktiviteter.

Samsung Pay ökar tillgängligheten inför sommaren 2Idag fungerar Samsung Pay med nästan 90 procent av alla betalkort i Sverige och nu även med det senaste tillskottet Volvokort/Renaultkort från Volvofinans Bank.

För Volvofinans kunder finns möjligheten att lägga till korten i Samsung Pay direkt från appen CarPay.

Den mobila betaltjänsten har snabbt etablerats bland allt fler konsumenter men även antalet banker och kortnätverk som anslutit sig har stadigt ökat.

Tillväxten innebär att Samsung Pay blir tillgängligt för allt fler konsumenter som kommer kunna göra sommarens betalningar både smidigare och säkrare.

– Vi är väldigt glada över att Samsung Pay gör det möjligt för allt fler att göra enkla och säkra betalningar med mobilen, särskilt inför sommaren när plånboken inte alltid passar att ha med sig. Med vårt senaste tillskott av Volvofinans Bank och nya kompatibla telefoner och smartklockor inför sommaren gör vi mobila betalningar tillgängligt för fler, säger Oscar Nöjd, affärsutvecklingschef för Samsung Mobiltelefoni i Norden.

– Enkla och säkra mobila betalningar efterfrågas av våra kunder. Vi har nyligen lanserat funktionen att betala för tankningen direkt i CarPay. Samsung Pay är ett naturligt nästa steg för att hjälpa våra kunder till enkla och smarta betalningar, säger Erik Magnarsson, Produktägare Payments på Volvofinans Bank.

Det här är Samsung Pay – Smidigare, säkrare och tillgängligare digitala betalningar

Idag är Samsung Pay mer än bara en mobil betaltjänst som accepteras praktiskt taget överallt där du kan betala med kort- det är en digital plånbok som på en och samma plats samlar alla dina medlemskort samt gör det enklare och smidigare att handla i butik.

  • SMIDIGARE. Att göra en betalning med Samsung Pay går både snabbt och smidigt. För att göra en betalning sveper man uppåt från skärmens nedre kant från låst skärm, hemskärm eller standby. Verifiera med fingeravtryck, iris eller kod och håll enheten intill betalterminalen. Om betalterminalen frågar efter PIN-kod så slår man in samma kod som används för plastkortet. För att använda ett medlemskort i butik visas medlems- eller personnumret enkelt upp som streckkod eller siffror direkt i appen.
  • SÄKRARE. Med grund i flera säkerhetslagar försäkrar Samsung Pay en väldigt säker digital betalning. Verifiering med fingeravtryck, iris eller kod, tokenisering och Samsung Knox håller användarens bankuppgifter säkra och skyddade.
  • TILLGÄNGLIGARE. Samsung Pay fungerar nästan överallt. Nära 100 procent av befintliga betalterminaler i Sverige accepterar redan Samsung Pay, vilket gör den till marknadens mest accepterade mobila betalningstjänst. Handlarna behöver inte uppgradera eller förändra sina befintliga betalterminaler då Samsung Pay redan är anpassad till den befintliga tekniken.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>