Samsung Odyssey League är tillbaka – nu med Rocket League
Hem GAMING Samsung Odyssey League är tillbaka – nu med Rocket League

Samsung Odyssey League är tillbaka – nu med Rocket League

Publicerat av: Redaktionen

Samsung är återigen tillbaka med sin turnering Odyssey League.

Denna gång med en europeisk Rocket Leauge-turnering som pågår mellan den 23 juli och 29 augusti.

Efter en framgångsrik Odyssey turnering för Player Unknown’s Battlegrounds (PUBG) förra året bjuder Samsung, den globala marknadsledaren för spelmonitorer, återigen in lag för att delta i en rafflande e-sporttävling. Exklusivt för i år är att deltagarna kommer spela Rocket League, och inte PUBG. Det finns även en rad Samsung-priser att vinna, samt en prispott på €25,000.

Europafinalens tittare kommer se Samsungs senaste lineup av Odyssey spelmonitorer, som ska användas av de lag som deltar under turneringens avslutande delar. Genom att använda Samsungs gamingskärmar, inklusive den prisbelönta Odyssey G9 som nyligen utsetts till bästa spelmonitor av European Hardware Association, och de nylanserade G70A, G50A och G30A**, kan gamers njuta av de senaste PC- och konsolspelen – med verkliga färger och skarp respons.

Samsung Odyssey League är tillbaka – nu med Rocket LeagueOdyssey League, som fått sitt namn från Samsungs innovativa utbud av spelmonitorer, söker efter Europas bästa lag inom konkurrenskraftiga titlar som PUBG, och nu även Rocket Leauge. De tävlande har en chans att vinna en del av prispotten på 25 000 €. Anmälan till turneringen är öppen från och med den 2 juli och regionala lag anmäler sig för att delta i kval med start den 23 juli. Vinnarna deltar i regionala finaler som sänds på lokala språk.

De lag som lyckas i finalen fortsätter till Europafinalen som äger rum mellan den 27 och 29 augusti. Europafinalen sänds på engelska där ett vinnande lag utses.

Relaterade Artiklar