Hem NYHETER Samarbete mellan Visma och Trustly möjliggör säkra betalningar direkt från bankkontot

Samarbete mellan Visma och Trustly möjliggör säkra betalningar direkt från bankkontot

Publicerat av: Redaktionen

Tack vare ett nytt samarbete mellan Visma och fintech-bolaget Trustly kan Vismas kunder sköta sina påminnelse- och inkassokrav direkt från bankkontot.

Samarbete mellan Visma och Trustly möjliggör säkra betalningar direkt från bankkontot 3Som ett komplement till Swish och kortbetalningar kan de numera göra enkla, snabba och säkra betalningar direkt från bankkontot.

–Våra kunders lönsamhet hänger ju ihop med att deras kunder slutför sina betalningar och med Trustlys lösning för direktbanksbetalningar ökar möjligheterna att få betalt snabbt samtidigt som det blir ännu enklare för slutkunden att göra rätt för sig, säger Magnus Månsson, vd för Visma Financial Solutions.

Samarbetet mellan Visma och fintech-bolaget Trustly ger Vismas kunder tillgång till smidiga och enkla direktbanksbetalningar. De kan nu göra snabba och säkra betalningar direkt via sin bank. Trustlys lösning för direktbanksbetalningar kopplar ihop kunder med handlare och leverantörer via bankkontot.

– Den tekniska utvecklingen och förändringstakten går snabbt och det är viktigare än någonsin att erbjuda kunderna moderna betallösningar. Därför är vi väldigt glada över samarbetet med Trustly, säger Magnus Månsson.

Visma Financial Solutions är en av landets ledande aktörer inom fordrings- och kravhantering för offentlig och privat sektor med många långa kundrelationer och höga etiska krav. Bolaget erbjuder skräddarsydda lösningar som även finns integrerade i Vismas olika ekonomisystem. Målet är att förenkla och effektivisera kundernas fakturerings- och kravprocesser.

– Visma är ett innovativt företag med hög fokus på kunden. Det är därför vi är glada att hjälpa Visma med en förbättrad kundupplevelse med våra snabba, smidiga och säkra bankbetalningar” säger Johan Sundström, Head of Financial Services, Trustly

Relaterade Artiklar