Hem NYHETER Säljstart för Samsung Galaxy Z Fold2 5G i Sverige

Säljstart för Samsung Galaxy Z Fold2 5G i Sverige

Publicerat av: Redaktionen

Idag är det säljstart för Galaxy Z Fold2 5G, den senaste vikbara innovationen från Samsung.

Säljstart för Samsung Galaxy Z Fold2 5G i Sverige 3Med en design som sticker ut från mängden, större skärmar, förfinat hantverk och kameror i världsklass introducerar Galaxy Z Fold2 en ännu större och mer flexibel användarupplevelse.

Idag är det säljstart för Galaxy Z Fold2 5G, Samsungs senaste vikbara mobiltelefon. Tack vare den vikbara tekniken kombineras smidigheten i en mobiltelefon med skärmstorleken i en surfplatta.

Galaxy Z Fold2 har en vågad design med förfinad teknik som ger stabilt och pålitligt användande till vardags.

– Jag vill beskriva Galaxy Z Fold2 5G som marknadens mest iögonfallande och innovativa smartphone i ett ultrapremiumsegment. Det är en smartphone som låter dig göra sådant du inte trodde var möjligt, samtidigt som du kan vara säker på att verkligen sticka ut från mängden med den vikbara glasskärmen och sobra metallfinishen, säger Sebastian Wirhed, produktchef på Samsung i Norden.

Innovativa funktioner för ett vikbart gränssnitt
Samsung Galaxy Z Fold2 är utrustad med en 6.2” stor frontskärm som täcker i princip hela framsidan och underlättar för användaren att hantera mobiltelefonen med en hand. Den inre vikbara 7.6” stora Dynamic AMOLED-skärmen har adaptiv 120Hz uppdateringsfrekvens vilket ger en mjuk och snabb touchskärm för bästa möjliga upplevelser, vare sig det handlar om att arbeta, se på film eller spela spel.

Galaxy Z Fold2 är även utrustad med fem smart placerade kameror för alla tillfällen oavsett om det handlar om att ta ett videomöte eller att fotografera. Genom Flex Mode kan användaren vika och själv välja öppningsgrad på sin Galaxy Z Fold2. Hitta och håll telefonen i den perfekta vinkeln eller ställ den på ett bord då mobilen kan agera som sitt eget stativ. Detta gör det enklare att ta videomöten, fotografera eller slappna av framför en film.

Ett annat exempel på hur den stora skärmen kan nyttjas till fullo är att användaren kan ha upp till tre olika app-fönster uppe samtidigt vilket gör det smidigt att växla mellan appar och program för maximal multitasking. Användaren kan själv välja hur skärmen ska delas upp och ha olika innehåll på vardera halva eller helt enkelt fylla hela skärmen med exempelvis favoritserien.

Stilren design med anpassningsbara färger
Galaxy Z Fold2 kommer i de två stilrena färgerna Mystic Black och Mystic Bronze. För den som vill sticka ut ytterligare finns möjlighet att beställa specialmodeller med skräddarsydda gångjärnsfärger i Metallic Silver, Metallic Gold, Metallic Red eller Metallic Blue, endast vid köp via Samsung.com.

Galaxy Z Fold2 är också 5G-redo vilket ger användaren helt nya möjligheter att snabbt ladda ner tunga filer, spela avancerade spel eller uppleva multimediainnehåll av högsta kvalitet i större format.

Samsung Galaxy Z Fold2 5G har säljstart idag, den 18 september, med ett rekommenderat pris på 22 690 SEK. Det utökade försäkringsskyddet Samsung Care+ ingår under ett år.

Relaterade Artiklar