Säljstart för Galaxy A9 – fyra kameror för att fånga alla ögonblick
Hem PRODUKTNYHETERMOBILTELEFONER Säljstart för Galaxy A9 – fyra kameror för att fånga alla ögonblick

Säljstart för Galaxy A9 – fyra kameror för att fånga alla ögonblick

Publicerat av: Redaktionen

Idag är det säljstart för Samsung Galaxy A9, världens första mobiltelefon med fyra bakre kameror.

Säljstart för Galaxy A9 – fyra kameror för att fånga alla ögonblick 2Det gör det möjligt för användaren att kunna fånga och dela allt som händer, med funktioner som hjälper användaren få ut det mesta av varje fototillfälle – oavsett om det handlar om att få till en mäktig panorama-bild eller den perfekta bokeh-effekten i en porträttbild.

– Galaxy A9 är ett bra exempel på vår vision om att göra meningsfull innovation tillgänglig för fler. Vi ser A-serien som en perfekt kombination av det bästa från våra flaggskeppstelefoner, men också en plats för nya innovationer inom exempelvis kamerateknik. Det är något som vi vet att många av våra användare efterfrågar, säger Andreas Bergqvist, nordisk produktchef för telekom på Samsung.

Galaxy A9 och dess fyra kameror gör det möjligt för användaren att på ett enklare sätt än någonsin tidigare ta mer dynamiska och vackra bilder. Med en 24MP huvudkamera kan användare ta klara foton i både ljusa och mörka miljöer. Mjukvaran Scene Optimizer gör att kameran automatiskt känner igen och optimerar bildinställningar beroende av vad som finns med i bilden. Ultra vidvinkelobjektivet gör det möjligt att ta proffsiga bilder. Kameran för skärpedjup ger manuell frihet att ställa in fokus och skärpedjup och med 2x optisk zoom kan användaren ta detaljerade närbilder.

Galaxy A9 – mer än innovativa kameror

Galaxy A9 bygger vidare på den stilrena designen från Samsung med välvd baksida i 3D-glas och kommer i de tre unika färgerna Caviar Black, Bubblegum Pink och Lemonade Blue. För att få ut det mesta av de fyra bakre kamerorna är Galaxy A9 även utrustad med ett batteri på 3,800mAh för längre användning, samt ett utökat lagringsutrymme, 128GB intern lagring och upp till 512GB med MicroSD, för att kunna spara alla bilder och annat innehåll. Galaxy A9 erbjuder också funktioner som är utvecklade för att förenkla användarens vardag, som Bixby, Samsung Health och Samsung App Pair för att köra två appar samtidigt.

Galaxy A9 har säljstart idag, den 26 november, och kommer finnas tillgänglig på Elgiganten samt på Samsungs hemsida för den svenska marknaden, med ett rekommenderat pris på 6 490 SEK.

Relaterade Artiklar