ROG lanserar ny Zephyrus G14 tillsammans med Alan Walker
Hem GAMING ROG lanserar ny Zephyrus G14 tillsammans med Alan Walker

ROG lanserar ny Zephyrus G14 tillsammans med Alan Walker

Publicerat av: Redaktionen

ASUS Republic of Gamers (ROG) lanserar idag Zephyrus G14 Alan Walker Special Edition, en bärbar dator i ett samarbete med den legendariska artisten, DJ:n och musikproducenten.

Med unik styling och en anpassad ROG Remix/sampler är denna maskin redo för alla tänkbara kreativa projekt.

Key points

• Teknik möter musik: Den nya bärbara datorn är tillgänglig för försäljning från och med 18/8 och kombinerar Alan Walkers unika stil med det praktiska som krävs för självlärda creators.

• Missa aldrig ett beat: Den här datorn drivs med den senaste tekniken och kombinerar avancerade tekniska specifikationer med portabilitet utformad för en dynamisk livsstil

• Alan Walker-anpassade designaccenter: Datorns distinkta akrylförpackning använder kapacitiva områden för att användas både som en musiksamplare och remixkit

 

ROG lanserar ny Zephyrus G14 tillsammans med Alan Walker 4

 

Teknik möter musik

Alan Walker utvecklade ett intresse för datorer, programmering och grafisk design i unga år, vilket så småningom ledde till en framstående karriär inom elektronisk musik. Walker började sin karriär som en självlärd producent som släppte låtar på YouTube och SoundCloud, och blev berömd med sin 2015-låt Faded. Med miljarder strömningar på YouTube och Spotify är Walker nu en hyllad artist med en hand i spelindustrin, som har producerat låtar för PUBG Mobile och Death Stranding. Detta, i kombination med hans unika stilkänsla gör att Walker passar perfekt för de värderingar och den känsla vi eftersträvar på ROG.

 

ROG lanserar ny Zephyrus G14 tillsammans med Alan Walker 5

 

Missa aldrig ett beat

När ROG först slöt ett partnerskap med Alan Walker stod en bärbar dator ut bland fältet som den perfekta för en självlärd creator och gamer. Zephyrus G14 kombinerar klassens bästa bärbarhet med den kraftfulla prestandan hos en 8-kärnig, 16-trådad AMD® Ryzen™ 9 5900HS CPU och NVIDIA® GeForce® RTX™ 3050 Ti GPU. För Walker – eller de som strävar efter att följa i hans fotspår – är Zephyrus G14 det ultimata verktyget för att aldrig missa ett beat.

Alan Walker-anpassade designaccenter

I ständig jakt på att utveckla och förbättra, inkluderar ROG Zephyrus G14 AW SE ännu mer premiumfinisher och anpassningar. Denna specialutgåva av G14 är designad i samarbete med Walker och har unika färgaccenter, till exempel Spectre Blue-nyansen i AniMe Matrix™ LED-array, exklusiv för denna produkt. Produktlogotypen har en liknande färgton, tillsammans med Walkers idé att inkludera sin egen signatur bredvid ROG-logotypen. Logon är framtagen med en fysisk ångavsättningsprocess för en reflekterande effekt som förändras från olika vinklar. Två textilband ger ROG’s signatur cyberpunk-stil, med ett band i reflekterande text som sömlöst matchar LED-Matrixen.

 

ROG lanserar ny Zephyrus G14 tillsammans med Alan Walker 6

 

Upplevelsen börjar redan vid unboxing tack vare en fantastisk design med akrylöverdrag, allt valt av Walker själv. Lådan – Walkers favoritdel i projektet – är mycket mer än bara förpackning, det är ett kreativt tillbehör. Anslut lådan till G14 med en USB Typ-C-kabel och den förvandlas till ROG Remix/sampler, med ledande kuddar på ytan som gör att användaren kan spela 18 av Walkers egna ljudeffekter. Börja med ett av Walkers definierande spår eller importera dina egna låtar till mjukvaran, utvecklad med Walker och hans team. ROG Remix-mjukvaran visar också unika ROG- och Alan Walker-inspirerade animationer på huvudskärmen och AniMe Matrix™-panelen baserat på de valda MIDI-ingångarna.

ROG lanserar ny Zephyrus G14 tillsammans med Alan Walker“I feel very proud for having the chance to work with ROG and I’m excited to show the world what we’ve been working on for so long,” said Walker.

Den bärbara datorn har till och med en anpassad startanimation och Alan Walker-bakgrundsbilder. Pekplattan i glas är skuggad med ett skräddarsytt mönster inspirerat av en equalizer, tillsammans med tangenter som matchar Alan Walkers signaturfärger – samt A- och W-tangenter med producentens logotyp tryckt ovanpå. För att toppa det hela inkluderas en Alan Walker x ROG-keps, ett par strumpor och en specialutgåva av ROG Sleeve.

Pris och tillgänglighet

ROG Zephyrus G14 AW SE är tillgänglig från 18/8/21 hos Inet och Power.

AMD RyzenTM R9-5900HS, 14” WQHD (2560×1440), 120Hz panel and NVIDIA® GeForce RTX™ 3050Ti  Rekommenderat pris: 19 990 SEK.

Relaterade Artiklar