Hem NYHETER Regional eldsjäl vinner ledarskapspris

Regional eldsjäl vinner ledarskapspris

Publicerat av: Redaktionen

Daniel Erlandsson, som ansvarar för 12 Elon-butiker i Dalarna, Västmanland, Hälsingland och Gästrikland har vunnit utmärkelsen Årets Företagsledare av organisationen Dalarna Business.

Regional eldsjäl vinner ledarskapspris 2

Stefan Lebrot

Utmärkelsen, som bygger på intervjuer med medarbetarna, lyfter fram Daniels förmåga att förstå alla medarbetares behov och bygga ett lag genom tillit och engagemang.

”Elons styrka är vår lokala närvaro och våra lokala eldsjälar som kan sin marknad,” säger Stefan Lebrot VD på Elon. ” Daniel Erlandssons utmärkelse är ett kvitto på den sunda och attraktiva medarbetarkultur som finns i våra butiker runt om i landet.”

Daniel Erlandsson har inte bara lyckats skapa en framgångsrik arbetsmiljö för medarbetarna, han har också lyckats dubbla butikernas omsättning de senaste fem åren. Och den prisade företagsledaren ser ett samband mellan de två.

”När medarbetarna utvecklas så utvecklas också företaget och därför är det ingen slump att vi skapat så fina resultat de senaste åren, med hög lönsamhet och låg personalomsättning,” säger Daniel Erlandsson. ”Den här utmärkelsen ger oss energi att orka fortsätta utveckla våra medarbetare med tillit och engagemang.”

Årets företagsledare, motivering:

Genom företagsledarens förmåga att fokusera på det som är viktigt på riktigt och förståelse för att de små förändringarna skapar de stora resultaten har förtagaren skapat en hel räcka framgångsrika affärer. Med en outtömlig källa av positiv energi och 100%iga satsning på sitt lag har han nått stora framgångar i ett utmanande segment.

Relaterade Artiklar