RankonaMazon går till final i Europeiska e-Commerce Awards
Hem E-HANDELAMAZON RankonaMazon går nu till final i Europeiska e-Commerce Awards

RankonaMazon går nu till final i Europeiska e-Commerce Awards

Publicerat av: Redaktionen

Rankona Mazon är framröstade till finalplats i kategorin Bästa Byrå i den europiska e-Commerce Awards Germany.

Vinnarna annonseras i samband med prisceremonin i Berlin den 22 februari i år.

Rankona Mazons grundare och VD Carl Helgesson:

”- Det är både roligt och en merit att få mäta sig med några av de bästa byråerna inom e-handel i Europa och vara en av finalisterna ibland 40 deltagande företag.

Just Tyskland i sig är en viktig geografisk plats för oss sett ur ett Amazon perspektiv. Vi har haft flera lyckade lanseringar och framgångar med svenska varumärken på Amazon Tyskland, som är en av Amazons tre största marknadsplatser.”

RankonaMazon går till final i Europeiska e-Commerce AwardsAmazon är den överlägset ledande e-handelsmarknadsplatsen i Tyskland och har en väldigt stor del av den totala e-handeln.

E-handelsjätten är den digitala plattform som tyskarna litar mest på när det gäller dataskydd. Amazon kommer fortsatt att växa sig starkare inom den tyska e-handeln liksom i flertalet etablerade länder globalt och utgör en möjlighet för svenska varumärken att använda som försäljningskanal för att öka sina exportandelar.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>