Progress introducerar verktyg för små och medelstora bolag att samla och lagra sina loggar
Hem NYHETER Progress introducerar verktyg för små och medelstora bolag att samla och lagra sina loggar

Progress introducerar verktyg för små och medelstora bolag att samla och lagra sina loggar

Publicerat av: Redaktionen

Progress är en ledande leverantör av produkter för att utveckla, distribuera och hantera affärsapplikationer.

Deras prisvinnande lösning för nätverksövervakning utrustas nu med förmågan att hantera och arkivera loggar för att göra regelefterlevnaden enklare för små och medelstora bolag.

De flesta lagstiftningsstandarder ålägger bolag att samla och lagra loggar. Dessvärre är detta en utmaning för de små och medelstora bolag som ska ha all sin nätverks-, system- och säkerhetsdata redo för en eventuell revison. Den nya releasen av Progress program för nätverksövervakning, WhatsUp Gold 2021.1, stödjer nu därför också arkivering och gör det enklare för företag att hitta, arkivera och återställa alla typer av loggar – från nätverksenheter och servrar till operativsystem och applikationer. Dessutom lagras all denna historiska data utan att påverka nätverksprestandan.

Progress introducerar verktyg för små och medelstora bolag att samla och lagra sina loggar”Cyberhoten blir alltfler och alltmer komplexa. I Sverige snittade vi på 870 attacker per vecka i september, och jämför man detta år med i fjol har attackerna ökat med drygt 130 procent. Svenska företag behöver nya metoder för att optimera övervakningen av sina nätverk och ge sina anställda de verktyg de behöver för att hålla infrastrukturen säker”, säger Niklas Enge, Regional Director för Progress i Norden.

WhatsUp Gold 2021.1 inkluderar även följande:

 

Stöd för OpenID Connect  

OpenID Connect ger nätverksadministratörer möjlighet att autentisera sina webb och app-användare utan att behöva äga eller hantera lösenordsfiler. WhatsUp Gold levereras nu med stöd för OpenID Connect och ger användare en enklare single sign-on lösning med multifaktorautentisering eller andra token-baserade alternativ som minskar administrationen av användarrättigheter samtidigt som säkerheten ökar.  

 

Förbättrat stöd för Cisco Meraki 

WhatsUp Gold levereras med inbyggt stöd för Cisco Meraki enheter. Användare kan övervaka vilken implementering av Cisco Meraki som helst för att kontrollera hopkopplingar, fel i säkerhets gateways, SNMP-kopplingar och andra vanliga problem.  

 

Stöd för Microsoft Edge 

I tillägg till Chrome och Firefox, kan användare nu gå in i WhatsUp Gold via Microsoft Edge vilket tar bort behovet av att stödja äldre Internet Explorer läsare.  

 

Tillgänglighet 

Den senaste versionen av WhatsUp Gold finns tillgänglig nu. För mer information om produkten gå in här 

 

Relaterade Artiklar