Volumental dubblar prenumerationsintäkterna – har öppnat i Kina
Hem TEKNIK & IT-LÖSNINGAR Volumental AB dubblar prenumerationsintäkterna – har öppnat i Kina

Volumental AB dubblar prenumerationsintäkterna – har öppnat i Kina

Publicerat av: Redaktionen

Volumental AB, bolaget som byggt AI-teknik för att hjälpa skovarumärken och detaljhandlare att säkerställa en perfekt skopassform för varje konsument, har efter ett starkt år av tillväxt expanderat till Kina.

Volumental dubblar prenumerationsintäkterna – har öppnat i KinaUnder det senaste året har de ökat sina årliga återkommande intäkter (ARR) med över 100 procent.

Nu har Volumental öppnat kontor i Kina och har kunder som vill samarbeta med dem på den kinesiska marknaden från dag ett. Volumental växlar nu upp tillväxttakten och förstärker ledningsgruppen med en ny strategisk säljchef.

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>