Brilliant Future AB (Publ): Brilliant Future lanserar ny förbättrad funktionalitet för att mäta kundlojalitet
Hem E-HANDEL Brilliant Future lanserar ny förbättrad funktionalitet för att mäta kundlojalitet

Brilliant Future lanserar ny förbättrad funktionalitet för att mäta kundlojalitet

Publicerat av: Redaktionen

Det svenska SaaS-företaget Brilliant Future stärker sitt erbjudande med förbättrad funktionalitet för att mäta kundlojalitet.

Net Promoter Score (NPS) är idag en av de mest vedertagna metoderna för att mäta kundernas lojalitet och har en stark koppling till företagets lönsamhet.

Brilliant Futures nya NPS-modul hjälper organisationer att mäta, analysera och öka lojaliteten bland sina kunder.

Med den nya funktionen kan Brilliant Futures kunder visualisera kundernas lojalitet på ett enklare och mer dynamiskt sätt. I den nya NPS-modulen finns nu även tillgång till branschbenchmark vilket möjliggör att jämföra sitt resultat med konkurrenter inom branschen. Kunders kommentarer kopplade till NPS-resultatet finns tillgängligt direkt i NPS-modulen för att förenkla analysen och agera på kundernas feedback.

Tillsammans med NPS-modulen lanseras även digital onboarding för att underlätta för kunderna, effektivisera interna processer och öka skalbarheten. Funktionen finns tillgänglig nu och ingår i Brilliant Futures befintliga abonnemangslösning för kundundersökningar.

Brilliant Future AB (Publ): Brilliant Future lanserar ny förbättrad funktionalitet för att mäta kundlojalitet– Vi arbetar ständigt med att utveckla våra produkter och tjänster så att de skapar största möjliga värde på marknaden. Med vår nya NPS-modul gör vi det möjligt för våra kunder att stärka sina kundrelationer ytterligare, vilket är en hörnsten för lönsamhet och tillväxt. Utöver detta så har vi tack vare vår digitala onboarding av produkten även effektiviserat hur vi internt arbetar med att nå ut till våra kunder, vilket är ett steg i rätt riktning för Brilliant Futures interna effektivisering och skalbarhet. säger Ulrika Jonsson, vd på Brilliant Future.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar