Poly lanserar första telefonlösningen med inbyggt antimikrobiellt skydd
Hem PRODUKTNYHETER Poly lanserar första telefonlösningen med inbyggt antimikrobiellt skydd

Poly lanserar första telefonlösningen med inbyggt antimikrobiellt skydd

Publicerat av: Redaktionen

Idag lanseras nya Poly Rove, en DECT-IP-telefon som är först i världen med inbyggt antimikrobiellt skydd från Microban.

Poly lanserar första telefonlösningen med inbyggt antimikrobiellt skydd

Microban är världsledande inom antimikrobiell teknologi, och i kombination med Polys nya trådlösa telefon skapar den en trygghet att alla som använder telefonen både hör och hörs kristallklart, utan att behöva oroa sig för när telefonluren spritades senast.

Polys nya familj av DECT-telefoner, Poly Rove, med Poly Rove 30 och Poly Rove 40, får upp till 99 procent renare yta med hjälp av Microbans antimikrobiella teknik. Tekniken motverkar inte bara bakterier som är skadliga för enheten utan ger även antimikrobiellt skydd, utan att påverka utseendet, funktionerna eller hållbarheten hos produkterna.

Tack vare att tekniken är integrerad redan i tillverkningen sitter skyddet kvar under hela telefonens livslängd, och ger därför ett  totalt skydd mot bakterier på Poly Rove-telefoner med integrerad Microban-teknologi, även på arbetsplatser där många använder samma telefon.

– Microban är otroligt stolta över samarbetet med Poly för att lansera telefon- och konferensutrustning, med vårt patenterade antimikrobiella skydd, på marknaden. Med Microbans bestående teknologi inbyggt i Polys mest populära proffslösningar levererar vi produktskydd som ger kraft åt Poly-användare världen över, säger Michael Ruby, global chef för integrerade lösningar på Microban.

Poly Rove-familjen

Poly Rove-enheterna är utvecklade för att ge känsliga och särskilt väsentliga arbetsplatser extra självförtroende i att samarbeta och kommunicera. Poly Rove går att bära med sig även på de största anläggningarna och kan stödja upp till 1 000 handenheter.

Förutom den exklusiva Microban-tekniken är Poly Rove-telefonerna både damm- och vattentåliga med IP65-klassifiering, vilket gör dem extra lämpade inom exempelvis sjukvård, tillverkning och detaljhandel där många anställda ofta delar telefoner. Med DECT-repeatern Poly Rove R8 utökas räckviddsområdet med bibehållen DECT-kryptering och säkerhet.

Poly Roves telefonsystem har Polys proffsklassljud med HD-ljud och förbättrad blockering av bakgrundsljud för kristallklar ljudkvalitet. Enkel navigering tack vare programmerbara knappar och stor skärm gör att inget viktigt samtal missas, vare sig från lagergolvet eller akuten.

– Våra undersökningar visar att organisationer inom många olika branscher tittar på hur de kan förbättra sina arbetsplatser, och medarbetarna rankar antimikrobiell behandling som den viktigaste lösningen för säkra kontor. Vi förväntar oss att efterfrågan på den här typen av features bara kommer att öka, säger Irwin Lazar, chefsanalytiker på Metrigy.

– Vårt samarbete med Microban är ett utmärkt exempel på vårt åtagande att prioritera våra kunders och medarbetares välbefinnande på varje arbetsplats, inklusive vår egen. Genom att kombinera Microbans produktskydd med Polys expertis inom trådlös DECT-säkerhet och -ljud kan våra kunder och anställda känna sig trygga när de använder våra produkter när de kommer tillbaka till sina jobb på lager, i butiker och på sjukhus runt om i världen, säger John Lamarque, chef över Polys affärsenhet för röstsamarbete och professionella headset.

För IT-avdelningens hantering av enheterna finns Polys molnbaserade programvara för enhetshantering, som ger en samlad, säker portal för att sätta upp, distribuera och hantera enheter var som helst ifrån. Molnhanteringsprogramvaran är tillgänglig via utvalda tjänsteleverantörer (vissa tjänster säljs separat).

 

Relaterade Artiklar