Polystorm Labs är ett nytt svenskt spelutvecklingsföretag som grundades 2017.
Hem GAMINGE-SPORT Polystorm Labs är ett nytt svenskt spelutvecklingsföretag som grundades 2017.

Polystorm Labs är ett nytt svenskt spelutvecklingsföretag som grundades 2017.

Publicerat av: Redaktionen

Företaget grundades när spelutvecklarna Daniel Ericsson, Selim Hjorthall, Mikael och Kristoffer började prata online på Sweclockers forum.

Polystorm Labs är ett nytt svenskt spelutvecklingsföretag som grundades 2017. 2Ingen av dem kände varandra tidigare men alla gillade spel och spelutveckling.
Att skapa spel tillsammans med stor kreativitet och frihet lockade alla och några dagar senare var online baserade spelutvecklingsföretaget Polystorm Labs grundat. Ryktet har sedan dess spridit sig snabbt till fler förfrågningar av spelutvecklare runt om i Sverige. ”Alla anställda jobbar online och tillsammans med stor frihet vilket lockar många kreativa personer inom spelutveckling att ansluta sig till oss.” – säger Daniel Ericsson.
Sociala medier specialisten Linn Kristensen har anslutit sig till teamet sedan en tid tillbaka och har lagt grund för företagets närvaro online.

CITYLOOP – Investment Spelet är gruppens första mobilspel för iOS och Android som släpps nu i augusti, fredag den 31:e.

Det är ett Investment spel i en öppen värld där spelaren där spelaren väljer sin strategi och sin egen spelstil. Spelaren investerar sitt kapital i välkända företag och bygger sin förmögenhet. Såklart finns det fler som vill ta del av förmögenheten. Skatteverket lägger gärna vantarna på dina inkomster och en och annan tjuv kan lockas till dina företag. Stoppa tjuven och du behåller dina pengar. Spelaren kan öka säkerheten i sina byggnader för att minska tjuvens chanser och även minska risken för bränder. Spelet är utformat för att kunna spelas av spelälskare i alla åldrar även den har en mer inriktad approach med temat för vuxna. Spelet kommer att vara tillgängligt på Appstore och Google Play.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>