OnePlus Buds Pro 2 sätter en ny standard för rumsligt ljud
Hem LEVERANTÖRERONEPLUS OnePlus Buds Pro 2 sätter en ny standard för rumsligt ljudstabilitet

OnePlus Buds Pro 2 sätter en ny standard för rumsligt ljudstabilitet

Publicerat av: Redaktionen

Det globala teknikmärket OnePlus har ett uppdrag att tillhandahålla högkvalitativt ljud genom sina trådlösa flaggskeppshörlurar – OnePlus Buds Pro 2.

Utrustade med spännande nya funktioner för Android-användare kommer OnePlus Buds Pro 2 att sätta en ny standard för rumslig ljudstabilitet och kompatibilitet när dom lanseras på marknader utanför Kina den 7 februari 2023.

De första True Wireless Earbuds (TWS) med Google Androids Spatial Audio

OnePlus Buds Pro 2 är en av de första TWS-hörlurarna som använder Googles signaturfunktion för rumsligt ljud som utvecklats för Android 13, vilket skapar en flerdimensionell upplevelse. På grund av detta kommer ljudet alltid från en fast position oavsett rörelse, med samma kvalitet på 3D-ljud som på biografen.

I samarbete med Google har OnePlus optimerat det rumsliga ljudet från Buds Pro 2 för att simulera den uppslukande flerdimensionella upplevelsen som finns i biosalonger. Med hjälp av OnePlus rumsliga renderingsalgoritm och IMU-sensor tar OnePlus Buds Pro 2 den rumsliga ljudfunktionen till nästa nivå, med extra stabilitet, kompatibilitet med apputvidgningar och gör det möjligt för andra applikationer att använda sin teknik.

Sömlös anslutning som drivs av Googles snabba par- och ljudväxlingsfunktioner

I sin strävan efter att skapa sömlösa anslutningar ökar Buds Pro 2 sin effektivitet med Androids Fast Pair-funktion, som låter dig snabbt ansluta till närliggande Android-enheter med ett tryck.  Med Androids ljudväxlingsfunktion kan Buds Pro 2 ansluta till två Android-enheter samtidigt och sömlöst växla ljudet mellan dessa, utan besväret med att behöva hålla på med Bluetooth-inställningar.

Dessutom, med tanke på kompatibiliteten hos de flesta ljudkällor på marknaden, utvecklade OnePlus en skräddarsydd stereoblandningsalgoritm som skapade flerdimensionellt ljud från vanliga ljud- och videoappar.

OnePlus Buds Pro 2 sätter en ny standard för rumsligt ljud“Med Android 13 lade vi till rumslig ljudfunktionalitet med möjlighet för partners att använda den på sina egna enheter”, säger Erik Kay, VP of Engineering på Android. “Med OnePlus som integrerar detta nya ramverk tillsammans med stöd för Fast Pair och ljudväxling ser vi fram emot att lägga till deras Buds 2 Pro-serie till Android-ekosystemet av anslutna enheter som alla fungerar bättre tillsammans.”

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar