Omniarch introducerar innovativ digital rådgivningstjänst för e-handel och digital tillväxt
Hem TEKNIK & IT-LÖSNINGARIT-LÖSNINGAR Omniarch presenterar en innovativ digital rådgivningstjänst för e-handel och digital tillväxt

Omniarch presenterar en innovativ digital rådgivningstjänst för e-handel och digital tillväxt

Publicerat av: Redaktionen

Omniarch, en ledande aktör inom digital transformation och strategisk rådgivning lanserar en innovativ rådgivningstjänst som prenumerationsmodell: Omniarch Digital Advisor – för att kunna stötta beslutsfattare och ledare i deras strävan att driva lönsam tillväxt i dagens snabbrörliga digitala landskap.

– Genom åren har flera av våra kunder berättat att de, utöver de resultat vi skapar i kundens projekt, älskar möjligheten att ha någon att fråga och bolla idéer med. “Erfarenheten från de hundratals projekt vi drivit och de kunder vi mött ger oss en unik branschkännedom som gör våra konsulter till mycket lämpliga rådgivare, säger Pelle Pettersson, vd på Omniarch.

Omniarch Digital Advisor är en prenumerationstjänst där man för en fast månadsavgift får en dedikerad kontaktperson på Omniarch för rådgivning och bollplank, tillgång till Omniarchs kompetensbank och benchmarksiffror samt inbjudan till exklusiva events och seminarier – allt för att man ska kunna fatta så välgrundande beslut som möjligt.

Kunskapsdelning ligger i Omniarchs DNA, vi har alltid jobbat aktivt med att dela med oss av vår kunskap, vår erfarenhet och våra insikter, såväl internt som externt. Med Omniarch Digital Advisor skapar vi en plattform där vår kunskap och rådgivning kan komma fler till gagn, även de bolag som för stunden inte har behov av våra konsulttjänster. Dessutom adderar vi ett strukturerat kunskapsprogram för våra advisory-kunder att ta del av under året.
– Hans Edlund, Chief Strategy Officer på Omniarch.

Även om Omniarch Digital Advisor är ett nytt koncept och en utökning så har Omniarch lång erfarenhet av rådgivande roller, såväl som enskilda rådgivningsuppdrag som inom ramen för större projekt. Pontus Lindh, CEO Holdit, ger sin syn på rådgivningens betydelse för att bedriva framgångsrik e-handel:

Omniarch introducerar innovativ digital rådgivningstjänst för e-handel och digital tillväxt– Det har varit otroligt värdefullt att ha rådgivning från Omniarch som stöd, när vi de senaste åren kraftigt skalat upp vår D2C-affär. Genom rådgivning från Omniarch har vi haft hjälp med att prioritera mellan våra olika projekt, beslutsstöd i olika vägval samt haft stor nytta av deras omfattande branschnätverk. Med bakgrund av detta var det ett enkelt beslut att signa upp oss för deras nya Digital Advisor-program för att ha fortsatt tillgång till deras kunskap.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar