foodora market nästan fyrdubblade sin omsättning
Hem TRANSPORT-&-LOGISTIKFOODORA foodora market har nu fyrdubblat sin omsättning

foodora market har nu fyrdubblat sin omsättning

Publicerat av: Redaktionen

Q-handelsbolaget presenterar idag årsrapporten för 2022, för foodora market.

Under de senaste två åren har foodora market, det nya bolaget inom livsmedelsbranschen, visat stark tillväxt och etablerat sig som en stark och solid utmanare på marknaden.

foodora Market har genomgått en snabb resa sedan sin start. Under 2022 ökade bolaget sin omsättning med 263 miljoner.

På bara två år har bolaget ökat sin omsättning med nästan 300 procent, trots att butiksnätverket förblev oförändrat jämfört med föregående år. Det är ett resultat av hårt arbete, engagemang och en stark vision om att förändra och forma framtiden inom livsmedelsbranschen. Omsättningen landade på 358 miljoner kronor.

foodora Market har inte bara etablerat sig som en stark utmanare i livsmedelsbranschen, utan har även tagit stafettpinnen för att leda förändringen framåt. Genom innovation, effektivitet och en ständig strävan efter att möta kundernas behov, har foodora market positionerat sig som en pålitlig partner för kunder och samarbetspartners.

– foodora market är foodora AB:s största partner och en viktig bidragsgivare till bolagets övergripande framgång. Vi ser foodora market som en väldigt viktig strategisk investering för fortsatt väldigt stark tillväxt på den svenska marknaden. Genom en kombination av operativ excellens, kundfokus och samarbete har foodora market stärkt relationen mellan våra varumärken och ökat vår kapacitet att leverera högkvalitativa tjänster till våra gemensamma kunder, säger Hans Skruvfors, vd foodora

foodora market nästan fyrdubblade sin omsättning– Under hela 2022 kunde vi se fler växande kundkorgar, vilket är en tydlig indikation på kundernas förtroende och nöjdhet med våra tjänster. Jag ser med stor optimism på framtiden för våra butiker och är fast övertygad om att Q-handeln, som innebär snabb leverans av dagligvaruhandel & retail produkter, är här för att stanna, säger Sofia Gunnmo, Q-handelschef och chef över foodora market.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar