Fujitsu lanserar CELSIUS H7613, den ultimata mobila arbetsstationen för proffs
Hem PRODUKTNYHETER Fujitsu lanserar nu CELSIUS H7613, den ultimata mobila arbetsstationen för proffs

Fujitsu lanserar nu CELSIUS H7613, den ultimata mobila arbetsstationen för proffs

Publicerat av: Redaktionen

Fujitsu lanserar CELSIUS H7613, den ultimata mobila arbetsstationen för proffs som kräver oöverträffad prestanda, mångsidighet och accelererade arbetsflöden.

Den nya modellen är 10 mm tunnare och 500 g lättare än sin föregångare, men ändå upp till 400 % kraftfullare för att köra grafikintensiva applikationer som Catia, Siemens, Creo och rendering.

Med NVIDIA RTX 5000 Ada Generation Laptop GPU, stöder denna toppklassiga Fujitsu-arbetsstation i realtid superhögupplöst 8K-videouppspelning. Den levererar accelererad rendering, AI och datoranvändning för att driva strålspårning i realtid, simulering, AI-träning och slutledning, arbetsbelastningar i virtuell verklighet och mer.

Proffs inom avancerad grafik kräver otroliga, mångsidiga skärmar. För att möta dessa behov har CELSIUS H7613 en 16-tums skärm med 4K-upplösning som stöder Adobe RGB- och HDR-inställningar. Den nya mobila arbetsstationen har också sömlös 5G-anslutning, vilket ger blixtsnabb online-åtkomst när som helst och var som helst. Med möjligheten att ladda ner en hel Netflix-säsong på bara cirka fyra sekunder, blir CELSIUS en produktiv och underhållande reskamrat när du är på resande fot.

Säkerheten är kompromisslös, med olika biometriska autentiseringar, inklusive Windows Hello, en fingeravtryckssensor och Fujitsu PalmSecure. Dessa gör upplåsning enkel och problemfri, vilket säkerställer att din data alltid är skyddad.

Uppgraderingar och reparationer är enkla med Fujitsus Service Door, vilket möjliggör enkla komponentbyten och snabba reparationer. Du behöver bara tar bort en skruv innan du byter minne, lagring eller batteri, vilket säkerställer att nya CELSIUS har en lång livslängd.

Fujitsu lanserar CELSIUS H7613, den ultimata mobila arbetsstationen för proffsPrissättning och tillgänglighet

Fujitsu CELSIUS H7613 mobila arbetsstation finns att beställa fr o m juni.
Ytterligare information om Fujitsu Mobile Workstation CELSIUS H7613: https://mkt-europe.global.fuji…

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar