Åbroshoppen släpper ny vinterkollektion
Hem TRENDER Åbroshoppen släpper en ny vinterkollektion

Åbroshoppen släpper en ny vinterkollektion

Publicerat av: Redaktionen

Åbroshoppen är tillbaka med en isig ny vinterkollektion.

Bland årets nyheter finns plagg för säsongens riktigt kalla dagar, men också en snowboard för den som vill representera EY’BRO i backen.

I början av december släppte Åbroshoppen sitt första drop av två i årets vinterkollektion.

Den första delen av kollektionen bestod av bland annat en jultröja, julgranskulor, en mössa och skidglasögon. Designen hämtade inspiration från ölvarumärket EY’BRO.

I drop två som nu lanseras får EY’BRO återigen pryda plagg som underställ, strumpor och pyjamas, men också en snowboard som ingår i vinterkollektionen.

– Responsen vi fått på tidigare kollektioner har varit överväldigande. Både jultröjan och mössan sålde slut på nolltid. Det känns fantastisk roligt och återigen ser vi hur starkt varumärket EY’BRO är. Vi tror och hoppas på ett lika stort engagemang även under denna lansering, så det är bäst att hänga på låset när kollektionen släpps, säger Cornelia Dunge, marknadschef på Åbro Bryggeri.

Åbroshoppen släpper ny vinterkollektionKollektionen finns till försäljning i limiterad upplaga på Åbroshoppen, från och med 6 januari.

Andra produkter från Åbro Bryggeris övriga varumärken, som Fem Komma Tvåan, BRON, Smålands, Bryggmästarens och KUNG finns också tillgängliga i shoppen.

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar