Nytt glas på iPhone samma dag utan att förlora Apples originalgaranti.
Hem PRODUKTNYHETERMOBILTELEFONER Nytt glas på iPhone samma dag utan att förlora Apples originalgaranti.

Nytt glas på iPhone samma dag utan att förlora Apples originalgaranti.

Publicerat av: Redaktionen

Nu är Digital inn en av de första auktoriserade Apple-servicepartners att byta ut iPhoneglas i sina egna verkstäder.

Nytt glas på iPhone samma dag utan att förlora Apples originalgaranti. 2Från och med 23 oktober har Digital inn möjlighet att byta trasiga glas på iPhones direkt på plats i egen verkstad. Digital inn har alltid tagit emot iPhones med sprucken skärm i butik men skickat dem vidare för reparation vilket gjort att kunden fått vänta allt mellan fem till sju arbetsdagar.

– Vi möter kundens behov av snabb, auktoriserad hjälp i och med utbyte av trasigt glas, säger Erik Forsgren, Servicechef på Digital inn.

Fördelen som auktoriserad servicepartner är att vi kan garantera att kunden behåller sin garanti på själva telefonen och att touchknappen fungerar efter bytet eftersom vi endast använder originalreservdelar. Skärmarna kalibreras dessutom så att 3D Touch och Touch ID fungerar, säger Erik Forsgren.

Kunder som är måna om sin iPhone kan nu byta ett sprucket glas och få hjälp samma dag av certifierade Apple-tekniker. Med en bokad tid hos en tekniker går det dessutom ännu snabbare, telefonen blir åtgärdad inom en timme.

I samband med lansering av glasbyte i egna verkstäder, erbjuder Digital inn 20 % rabatt på skärmskydd inklusive montering innan upphämtning.

Relaterade Artiklar