Hem E-HANDEL Nya varumärken på åhléns.se – utrullning av digital marknadsplats fortsätter

Nya varumärken på åhléns.se – utrullning av digital marknadsplats fortsätter

Publicerat av: Redaktionen

Åhléns fortsätter arbetet med att stärka rollen som ett av Sveriges ledande retail-företag.

Nya varumärken på åhléns.se – utrullning av digital marknadsplats fortsätter 2

Cecilia Mortimer Meurling Marknads- och försäljningschef på Åhléns

Under våren har en digital marknadsplats lanserats på åhlens.se och erbjudandet av produkter inom skönhet, mode och hem breddas nu genom ett utökat sortiment från nya och befintliga varumärken.

I fjol beslutades om en ny inriktning för Åhléns – en unik kombination av en digital marknadsplats och uppbyggnad av fysiska marknadsplatser runt om i landet. Arbetet är i full gång och under våren har Åhléns öppnat upp för fler varumärken och leverantörer på åhlens.se. Bland nyheterna finns helt nya kategorier som större möbler, sängar, tapet och cyklar.Målet är att ett 100-tal nya varumärken ska finnas tillgängliga för kunderna till sommaren.

– Genom vår digitala marknadsplats möjliggör vi ett ännu bredare kunderbjudande och vi ser stor potential i att bredda vår affär framåt. Vi har idag redan trafiken både till varuhus och på åhlens.se och över 2,3 miljoner medlemmar som vi hoppas kommer uppskatta att kunna lösa fler av sina kundbehov hos oss, säger Cecilia Mortimer Meurling Marknads- och försäljningschef på Åhléns.

Åhléns e-handel som lanserades 2016 har sedan starten vuxit i snabb takt. Idag motsvarar erbjudandet det som erbjuds på varuhuset Åhléns city i Stockholm. För att fortsätta växa erbjuder Åhléns ett större och bredare sortiment, i samarbete med befintliga och nya leverantörer. Kunder kan handla som vanligt på åhlens.se, där det framgår tydligt vid köp vilken leverantör som levererar varan.

– Kunder kan beställa sin vara från en av våra leverantörer online och samtidigt ta del av Åhléns kundlöfte genom hela köpresan. Det ger fördelar som Åhléns-bonus vid köp och på sikt möjlighet att hämta och returnera sin beställning i ett av våra varuhus. Utrullningen av den digitala marknadsplatsen ett viktigt steg i vår omni-resa, säger Cecilia Mortimer Meurling Marknads- och försäljningschef på Åhléns.

Axplock av nya varumärken som finns på åhlens.se under våren:

Muji, Hillerstorp, Norrgavel, Layered, Sofa store, Stålhästen, Something borrowed, Woodbird, Artdeco, Studio Lisa Bengtsson, Wall of art.

Relaterade Artiklar