Hem NYHETER Canon Connected lanseras – en kostnadsfri innehållshubb med lärorika och inspirerande filmer för fotoentusiaster

Canon Connected lanseras – en kostnadsfri innehållshubb med lärorika och inspirerande filmer för fotoentusiaster

Publicerat av: Redaktionen

Utveckla nya färdigheter och tekniker i dessa annorlunda tider

Canon Connected lanseras – en kostnadsfri innehållshubb med lärorika och inspirerande filmer för fotoentusiaster 3Canon presenterar Canon Connected, en innehållshubb som är kostnadsfri, med syfte att utbilda, inspirera och underhålla fotoentusiaster och filmmakare. Här läggs regelbundet ut inspirerande och lärorika filmer som producerats av Canon-ambassadörer, grupper av filmmakare, experter och influencers runt om i Europa – så att alla kan lära sig något nytt eller finslipa sin teknik i dessa oförutsägbara tider.

De restriktiva nedstängningsåtgärderna i hela världen har påverkat många yrkesfotografers och filmmakares möjlighet att kunna arbeta och resa. Men med Canon Connected får de nu en möjlighet att dela sig av sina erfarenheter, kunskaper och talanger i en virtuell gemenskap med fotoentusiaster – och på så sätt kunna tjäna sitt uppehälle hemifrån.

I Canon Connected finns mängder av sätt för visuella storytellers att skapa och dela tankeväckande innehåll. Filmerna innehåller varierande, relevanta ämnen, tips och tricks och handledningar för alla som är intresserade av att lära sig något från mästarna inom sina yrken, eller bara vill finslipa sina kunskaper inom fotografi och filminspelning.

Besökare på Canon Connected kan välja bland filmer som producerats av några av världens mest kända och etablerade fotografer och filmmakare – till exempel fotografen och Pulitzer Prize-vinnarenDaniel Etter, dokumentär- och expeditionsfotografen Ulla Lohmann och Wanda Martin, publicistexperten som berättar om hur man sätter upp en hemmastudio. Extremsportfotografen Richard Walch delar också med sig av det viktigaste för videobloggar, medan familjefotograf Helen Bartlett tipsar om hur man fotograferar otåliga barn.

Canon-ambassadörer som finns i Canon Connected:

 • PRISBELÖNTA TIPS
  Daniel Etter – Fotograf och Pulitzer Prize-vinnare som delar med sig av de stories som ligger bakom några av hans mest berömda bilder.
 • FOTOGRAFERA HEMIFRÅN
  Ulla Lohmann – Specialiserar sig på rese-, expeditions- och äventyrsfotografering och kommer med kreativa idéer om att ta dynamiska bilder nu när inspelningsplatserna begränsats.
 • SPORTFOTOGRAFERING HEMMA
  Eddie Keogh – Med 35 års erfarenhet av att fotografera sport på högsta nivå, delar Eddie ut sina tips om att ta sportfotograferingen till hemmet och trädgården – genom att ersätta spelarna med husdjur och familjesupportrar.
 • BEMÄSTRA LJUSET
  Sanjay Jogia – Lyxbröllopsfotograf specialiserad på indiska bröllop, som ger tips på kreativ användning av ljuset och dess betydelse vid fotografering.
 • FRILANSARE
  Wanda Martin
   – Med stor erfarenhet av redaktionell fotografering och porträtt ger Wanda inblickar i hur man kan göra om hemmet till en spännande och kreativ plats för fotografering.
 • FAMILJEPORTRÄTT
  Helen Bartlett – Högt ansedd familjefotograf som delar med sig av tips som kan användas hemma eller i farten.

Susie Donaldson, Marketing Director på Canon Europe: ”Jag är oerhört stolt över att kunna stödja vårt nätverk av Canon-ambassadörer och våra fotoentusiaster i de här svåra tiderna. Canon Connected kommer att innehålla en spännande blandning av inspirerande och lärorika filmer, som hjälper till att man hemifrån kan lära sig och utveckla nya fotograferingstekniker, långt efter att nedstängningen har upphört”.

Nu är det viktigare än någonsin att yrkesfotografer, filmmakare och fotoentusiaster inom alla genrer och tekniska kunskaper förenas och delar med sig av sina ovärderliga kunskaper till en stöttande och engagerad grupp.

 

Relaterade Artiklar