Nya funktioner i Premiere Pro, Premiere Rush och After Effects
Hem NYHETER Nya funktioner i Premiere Pro, Premiere Rush och After Effects

Nya funktioner i Premiere Pro, Premiere Rush och After Effects

Publicerat av: Redaktionen

Adobes senaste uppdateringar gör det möjligt att skapa innehåll av hög kvalitet – enkelt och effektivt – med nya funktioner för både Premiere Pro, Premiere Rush och After Effects. 

Nya funktioner i Premiere Pro, Premiere Rush och After Effects

Premiere Pro

Adobes videoprogram tilltalar ett brett spektrum av kreativa användare – från den passionerade innehållsskaparen som vill vara nära sina följare, till företag som strävar efter att nå sina kunder och professionella filmskapare som berättar historier på både små och stora skärmar.

Det ska vara enkelt att skapa innehåll av hög kvalitet oavsett vem man är. Med detta i åtanke lanserar Adobe en rad uppdateringar i Premiere Pro, Premiere Rush och After Effects:

Premiere Pro

Premiere Rush

After Effects

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>