Sound Blaster X1 USB-DAC och hörlursförstärkare – Ta ett jättelikt ljudsprång med det här lilla steget
Hem PRODUKTNYHETER Ny lansering av Sound Blaster X1 USB-DAC och hörlursförstärkare

Ny lansering av Sound Blaster X1 USB-DAC och hörlursförstärkare

Publicerat av: Redaktionen

Creative Technology lanserade idag Sound Blaster X1, den ultimata USB-DAC:en och hörlursförstärkaren som erbjuder den erkända Sound Blaster Acoustic Engine-tekniken tillsammans med den flerfaldigt prisbelönta Super X-Fi Headphone Holography-tekniken som först användes i den ikoniska SXFI AMP.

Trots dess ringa storlek erbjuder den flerkanaligt, högupplöst och uppslukande ljud med autentiska återgivningar in i minsta detalj med hjälp av 115 dB SNR och ‑105 dB THD som drivs av en AKM4377 32-bitars DAC och dubbla Ti/Burr-Brown INA1620-förstärkare.

Sound Blaster X1 gör sig som bäst på PC och Mac, och med Creatives app kan användare få tillgång till Sound Blaster Acoustic Engine, där de kan dra nytta av den kompletta uppsättningen ljudbehandlingstekniker för att förbättra ljudupplevelsen både hemma och på jobbet.

Den omarbetade Sound Blaster Surround Virtualization erbjuder exempelvis ett otroligt djup och omfång för ljud i filmer, musik och spel. CrystalVoice-tekniken har en rad smarta justeringar för konferenssamtal med funktioner som SmartVolume och Acoustic Echo Cancellation.

Här finns även SmartComms Kit som hjälper till att dämpa bakgrundsljud och automatiskt stänger av ljudet för användare när de inte pratar. För spelare finns det även professionellt justerade ljud- och spelprofiler – bland annat Scout Mode som upptäcker subtila ljud och ger spelare ett övertag på motståndarna.

Sound Blaster X1 USB-DAC och hörlursförstärkare – Ta ett jättelikt ljudsprång med det här lilla stegetAnvändare kan även dra nytta av Super X-Fi, en revolutionerande teknik för hörlurar som skapar en ljudbild som motsvarar ljudupplevelsen med ett betydligt dyrare flerkanalssystem. SXFI-appen skräddarsyr ljudet efter användarens öron för att ge bästa möjliga musik-, film- och spelupplevelse.

Sound Blaster X1 är helt enkelt en väldigt attraktiv ljudlösning som ingen bör missa.

Pris og tilgjengelighet

Sound Blaster X1 kostar 69,99 EUR och säljs i Creatives onlinebutik

Relaterade Artiklar