Chilimobil först i Sverige med Alltid Fri Surf
Hem DETALJHANDEL Chilimobil abonnemang där kunderna alltid har Fri Surf

Chilimobil abonnemang där kunderna alltid har Fri Surf

Publicerat av: Redaktionen

Chilimobil tar som första operatör bort alla gamla abonnemang med fasta surfpotter och ersätter dem med abonnemang där kunderna alltid har Fri Surf.

Det betyder att surfen aldrig tar slut och kunderna väljer i stället hastighet efter behov.

Chilimobil är en utmanare på den svenska mobilmarknaden som är här för att underlätta digitaliseringen av människors mobila liv med prisvärda, smarta och flexibla abonnemang med obegränsade datamängder samt mervärde utan bindningstider eller andra dolda avgifter.

Chilimobil tar nu bort alla begränsade surfpotter och ersätter dem med Alltid Fri Surf, det betyder att surfen aldrig tar slut på abonnemangen och att kunderna i stället väljer den hastighet som de har behov av. Förändringen görs för alla abonnemang för privatpersoner, företag och mobilt bredband.

Nu säger vi äntligen hej då till gamla surfpotter där man måste spara, dela, skicka och fylla på surfen i mobilen och skapar riktigt värde för kunderna, säger Fredrik Brunzell, CEO Chilimobil. Vi levererar samtidigt på vår vision att göra surfen fri för alla till rimliga priser. Det här en helt ny och unik modell för mobilsurf på den svenska marknaden, som finns på ett fåtal andra marknader, och nu kommer den till Sverige fortsätter Fredrik Brunzell.

Förutom Chilimobils flexibilitet med möjligheten att byta hastighet när du vill och ingen bindningstid så kan kunderna nu om de valt en lägre hastighet, per månad även beställa högsta hastighet s.k. Full Fart för ett dygn, helg eller vecka precis när man behöver det.

Chilimobil först i Sverige med Alltid Fri SurfKunderna har möjlighet att välja hastigheter från 1Mbit/s – upp till Full fart, detta inkluderar 5G hastigheter när förutsättningarna för detta är på plats.

Med denna lansering tar Chilimobil även på riktigt steget in på abonnemangsmarknaden för småföretagare. Vi når nu prispunkter och har en tjänst som är mycket intressant för företagare som använder mobilen i jobbet, förhandlat och klart. Detta är nu det mest prisvärda, tryggaste och flexibla abonnemanget på marknaden helt enkelt avslutar Fredrik Brunzell.

Mobil Privat*

Fri Surf 1 Mbit/s 129 kr/mån
Fri Surf upp till 10 Mbit/s 299 kr/mån
Fri Surf upp till 100 Mbit/s 349 kr/mån
Fri Surf Full Fart 399 kr/mån
Fri Surf Viaplay upp till 100 Mbit/s 399 kr/mån
Fri Surf Viaplay Full Fart 449 kr/mån

Mobilt Bredband Privat*

Fri Surf upp till 10 Mbit/s 349 kr/mån
Fri Surf upp till 100 Mbit/s 449 kr/mån
Fri Surf Full Fart 499 kr/mån
Fri Surf Viaplay upp till 100 Mbit/s 499 kr/mån
Fri Surf Viaplay Full Fart 549 kr/mån

Mobil Företag*

Fri Surf 1 Mbit/s 129 kr/mån
Fri Surf upp till 10 Mbit/s 299 kr/mån
Fri Surf upp till 100 Mbit/s 349 kr/mån
Fri Surf Full Fart 399 kr/mån

Mobilt Bredband Företag*

Fri Surf upp till 10 Mbit/s 349 kr/mån
Fri Surf upp till 100 Mbit/s 449 kr/mån
Fri Surf Full Fart 499 kr/mån

Full Fart* (högsta möjliga hastighet för vald period)

Full Fart dygn (1 dygn) 79 kr
Full Fart helg (3 dygn) 149 kr
Full Fart vecka (7 dygn) 199 kr

*priser Privat inkl. moms, priser Företag exkl. moms.

Abonnemangen finns klara att beställa redan idag för både nya och befintliga Chilimobil kunder på Chilimobil.se och via MittChili.

Relaterade Artiklar