Ny COMPANION lansering "Last-Mile-AI"-produkter för wearables-marknaden
Hem PRODUKTNYHETER Ny COMPANION lansering “Last-Mile-AI”-produkter för wearables-marknaden

Ny COMPANION lansering “Last-Mile-AI”-produkter för wearables-marknaden

Publicerat av: Redaktionen

COMPANION’s idé är att bygga bärbara enheter (sk. wearables) som sömlöst ansluter till applikationer och tjänster som körs på superdatorer i eko-drivna datacenter, och därmed överbryggar klyftan mellan mobila enheter med låg effekt och superdatorappar.

Med “Last-Mile-AI” teknologi som körs i realtid vill COMPANION göra “Supercomputing” tillgänglig överallt på alla enheter.

Den första produkten att lanseras är en digital klocka under varumärket PLATONUM.

“Vi har fokuserat på tid som vår kunds mest värdefulla tillgång och siktar på att skapa en skräddarsydd upplevelse utan dess like”, säger Thomas Eriksson, VD för COMPANION, “det är ett nytt marknadssegment, en super-companion på handleden.”

COMPANION’S Deep Augment-plattform flyttar dataintensiva beräkningar som AI och spel från en bärbar enhet och till att köras i miljövänliga datacenter med högpresterande superdatorer. “Last-Mile-AI” är som att ha kraften från 1000 smartphones på handleden med applikationer till din tjänst, 24 timmar om dygnet.

Ny COMPANION lansering "Last-Mile-AI"-produkter för wearables-marknaden

PLATONUM syftar till att bygga personliga produkter som är explicit designade för varje ägare, handgjorda i begränsade upplagor och byggda i små volymer. 41 mm-klockan är gjord i ädelmetaller (99,9 % ren platina) och andra exotiska material och inkluderar avtagbara, 100 % återvinningsbara, trådlöst uppladdningsbara batterier för sömlös, oavbruten funktionalitet och säkerhet.

Den första serien av PLATONUM’s kommer i begränsad upplaga och är förbeställda. Vi inbjuder dig att läsa mer på platonum.com.

 

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar