Hem NYHETER Nu lanseras VIP-betaversionen av Togee – världens första mobilapp för interaktiv skärmdelning

Nu lanseras VIP-betaversionen av Togee – världens första mobilapp för interaktiv skärmdelning

Publicerat av: Redaktionen

Svenska Togee Technologies AB lanserar nu VIP-betaversionen av världens första mobilapp för interaktiv skärmdelning, Togee, den 24 oktober 2019.

Nu lanseras VIP-betaversionen av Togee – världens första mobilapp för interaktiv skärmdelning 3Appen har hittills upplevts och utvärderats av en exklusiv grupp testpiloter som unisont tilldelat den unika tekniken bakom Togee högsta betyg. VIP-lanseringen infaller på samma dag som FN-dagen – ett ställningstagande för att interaktiva möten som förenar människor, världen över, är av största vikt i en ständigt expanderande värld helt beroende av daglig kommunikation.

Togee erbjuder flera användare att videochatta, skissa och kommentera i en interaktiv skärmdelning på en och samma gång i realtid.

Togee Technologies AB har hittills dragit in strax över 7 miljoner svenska kronor i externt kapital och intresset för den nya appen har visat sig vara överväldigande. VIP-betaversionen av Togee kommer att finnas tillgänglig på både App Store och Google Play den 24 oktober 2019.

– Med Togee omdefinierar vi innebörden av ”att dela”. För första gången någonsin kan nu mobilanvändare dela sina mobilupplevelser med varandra, på ett sätt som återspeglar det fysiska mötet – i mobilen, säger Daniel Diegelmann, CEO Togee Technologies AB.

– Resultaten från testpiloternas upplevelser av appen är ett tydligt kvitto som validerar vår vision om hur en uppkopplad värld vill kommunicera. Vi ser fram emot lanseringen och är väldigt glada att fler nu får chansen att ladda ner Togee, säger Peter Andersson, CMO Togee Technologies AB.

– Hela applikationen är skräddarsydd från scratch med unik användarupplevelse, säkerhet och integritet som högsta prioritet. Den avancerade tekniken bakom Togee möjliggör nu för mobilanvändare att på ett smidigare, snabbare och framförallt roligare sätt umgås och kommunicera i mobilen, säger Zohaib Khan, CTO Togee Technologies AB.

Relaterade Artiklar