Nu börjar Best Transport med hemleveranser alla dagar i veckan
Hem E-HANDEL Nu börjar Best Transport med hemleveranser alla dagar i veckan

Nu börjar Best Transport med hemleveranser alla dagar i veckan

Publicerat av: Redaktionen

Logistikföretaget Best Transport tar nu nästa steg i att bli det bästa valet för e-handlare runt om i Sverige.

Nu börjar Best Transport med hemleveranser alla dagar i veckan 2I helgen lanseras hemleveranser på lördagar och därmed erbjuder Best Transport leveranser till dörren samtliga dagar i veckan. Det innebär också möjligheten för e-handlare att erbjuda samma dag-leveranser till slutkonsumenten under veckans alla dagar. De första e-handlarna i satsningen är Apotea och Skincity.

Den 24 mars börjar Best Transport erbjuda det nya leveransalternativet, vilket innebär att konsumenter kommer kunna beställa hem varor och få dem levererade på lördagar mellan kl. 18–22. Först ut att få tillgång till detta är konsumenter i Stockholm och Uppsala. Ambitionen är dock att utöka detta till fler orter i Norden.

Satsningen från Best Transport innebär att hemleveranser nu sker under samtliga dagar i veckan, sedan tidigare levererar nämligen Best Transport även på söndagar. Om e-handlaren har öppet för upphämtning erbjuds dessutom leverans redan samma dag som beställningen läggs. Syftet med det nya leveransalternativet är att kunna erbjuda transport på kundens villkor – oavsett veckodag. Men också att hjälpa e-handlarna att ytterligare utmana den fysiska handeln genom samma dag-leveranser på lördagar.

– Vi är nu enormt stolta över att kunna erbjuda leverans alla dagar i veckan. En av våra viktigaste insikter är att konsumenterna ställer högre krav på leveransalternativens flexibilitet och att detta blivit en allt större parameter vid köpbeslutet. Därför satsar vi på att möta kundens behov för när leverans ska ske, säger Niklas Knight, vd på Best Transport.

Först ut att tillsammans med Best Transport erbjuda leverans alla dagar i veckan är nätapoteket Apotea och hudvårdsspecialisten Skincity.

Relaterade Artiklar