Candidator går in som strategisk partner till e-handelsleverantören Jetshop
Hem E-HANDEL Candidator går in som strategisk partner till e-handelsleverantören Jetshop

Candidator går in som strategisk partner till e-handelsleverantören Jetshop

Publicerat av: Redaktionen

Jetshop är en strategisk e-handelsleverantör som utvecklar Nordens ledande e-handelssystem Jetshop Commerce.

Candidator går in som strategisk partner till e-handelsleverantören Jetshop 2De arbetar med några av Sveriges främsta varumärken och erbjuder en skalbar e-handelsplattform med bästa förutsättningar för omnikanal-satsning, stor funktionalitet, integrerat betalsystem, användarvänlig design, uppdateringar och mycket mer. Jetshop brinner för att utveckla deras kunders affär och skapa framgång i alla kanaler.

– Jetshop är ett mycket tekniskt drivet bolag som ställer höga krav på sina leverantörer. Därför är vi på Candidator extra stolta över att vara Jetshops strategiska partner. Det visar att vi kan leverera det som Jetshop och deras kunder i sin tur kräver.

– Våra tjänster är mycket anpassningsbara och vår stora skalbarhet och tillgänglighet gör att vi sticker ut från våra konkurrenter. Vi har med oss kunskap inom retail och vi har en förståelse för Jetshops affär. säger Jim Qvarfordt, försäljningsansvarig i region Väst på Candidator.

Candidator kommer att sätta upp och driva hela infrastrukturen åt Jetshop.

Att Candidator har hög tillgänglighet är extremt viktigt och att användningen går att skala upp och ner är en förutsättning. Under helger som till exempel ”Black Friday” och jul är det högt tryck på e-handeln och för att alla e-handelsbutiker som ligger på Jetshops plattform ska fungera är det enormt viktigt att driften är pålitlig och automatiskt kan skalas upp och ner. Candidator är vana att arbeta med hög säkerhet från bland annat bankverksamhet och har dubbla, PCI certifierade hallar.

”Vi ser mycket fram emot att vara med på Jetshops framtidsresa som strategisk partner. Den största delen av Jetshops utvecklingsteam sitter i Göteborg, och vi kommer att sköta drift och support från vårt kontor i Göteborg. Det kommer att bli ett nära samarbete där en bra relation är viktigt för båda parter. Nu ska vi tillsammans lyfta mer och mer av Jetshops verksamhet upp i molnet, för att skapa en hybridmiljö med det bästa av båda världar.” säger Jim Qvarfordt.

”Vi är mycket nöjda med att ha Candidator som strategisk partner som kommer att ta oss framåt på vår resa till molnet. Valet föll på Candidator för att de har stor kompetens, kan leverera en stabil drift och har tillgänglig personal 24/7. Vi och våra kunder ställer höga krav på tekniken, och plattformen vi levererar kräver en pålitlig drift med hög kapacitet. Candidator har varit mycket flexibla och bemött våra tekniska behov hela vägen. Att vi automatiskt kan skala upp och ner vår användning har varit en viktig faktor och Candidator tog fram en specifik lösning för oss som var precis det vi ville ha. Nu ser vi fram emot att göra denna framtidsresa tillsammans!” säger Andreas Drougge, IT-chef på Jetshop.

Relaterade Artiklar