Nokia presenterar tre nya ikoniska mobiltelefoner samt robust surfplatta
Hem PRODUKTNYHETER Nokia presenterar nu tre nya ikoniska mobiltelefoner samt robust surfplatta

Nokia presenterar nu tre nya ikoniska mobiltelefoner samt robust surfplatta

Publicerat av: Redaktionen

HMD Global, som tillverkar de moderna Nokia mobil- och smarttelefonerna, presentarar nu tre nya Nokia-mobiltelefoner – även kallade funktionstelefoner – som erbjuder ett långtidshållbart alternativ för dem som vill dra ner på sitt digitala beroende och den ständiga ‘alltid på’-kulturen – eller som reservtelefon för bilens handskfack.

Dessutom lanseras en mer kompakt version av HMD Globals första surfplatta, Nokia T10, perfekt att ta med.

De nya funktionstelefonerna lanseras nu när 90-talets konsumtionskultur åter blossat upp och  tydligt appellerar till kunderna. Mitt i en osäker tid när konsumenterna hela tiden upplever stigande levnadskostnader, stärker HMD Global sitt engagemang i att se till att alla har tillgång till prisvärd och långtidshållbar teknik i både telefon- och surfplattekategorierna.

“Det klassiska Nokia-arvet kombineras med innovation i vår portfölj av funktionstelefoner. Denna ikoniska serie är en pålitlig ledsagare för alla kommunikationsbehov. Samtidigt håller vi våra löften om att leverera lång livslängd till surfplattmarknaden. Innovation är lika viktigt som arv och kultur i vårt sortiment, vilket tydligt syns med nya Nokia 5710 XpressAudio – en funktionstelefon byggd för 2000-talet där konsumenten får både bra ljud och frihet genom banbrytande design”, säger Claus Dahl, GM Area North | HMD Global

Nokia 8210 4G: Reinkarnerad stilikon

Nokia 8210 4G – det senaste tillskottet till “Originals”-familjen – hyllar den ikoniska Nokia 8210 som lanserades på Paris Fashion Week 1999. Den nya Nokia 8210 4G bjuder på flera veckors standby-batteri – precis som på den gamla goda tiden – och om det inte räcker för att få folk att öppna upp ögonen så har den med sin nya spännande design och sitt hållbarhetssignum i kombination med 4G och VoLTE-kapacitet även en stor 2,8″ skärm och ett intuitivt gränssnitt.

Nokia 2660 Flip: Tillgänglighet och hållbarhet i en clamshell-telefon

Flip-funktionaliteten och den genomtänkta designen gör samtal med Nokia 2660 enkelt och bekvämt eftersom den utvikta telefonen följer ansiktets form.

Telefonen är särskilt älskad av personer över 55 år tack vare den optimerade tillgängligheten och den stora skärmen, hörapparatkompatibiliteten, den fantastiska batteritiden och de stora knapparna, vilket gör Nokia 2660 Flip lätt att använda för dem som har särskilda behov.

Den speciella nödknappen ger lugn i sinnet genom att ge snabb kontakt med nära och kära. Om det oväntade inträffar kommer fem kontakter att meddelas så de kan se till att hjälpen är på väg. Nokia 2660 Flip kommer med en laddstation så du alltid vet var din telefon är och att den laddas när den inte används.

Nokia 5710 XpressAudio: Banbrytande ljud

Nokia 5710 XpressAudio tar allt det folk älskade med Nokia 5310 och gör det ännu bättre. Större batteri, särskilda ljudkontrollknappar och inbyggda trådlösa hörlurar tar ljudupplevelsen till nästa nivå och möter den moderna användarens behov.

När de trådlösa hörlurarna inte används kan de bekvämt placeras i laddaren under en liten lucka på telefonens baksida så du alltid vet var de är. Samtidigt kan du med de inbyggda högtalarna lyssna på musik ensam eller tillsammans med vänner med fyllig bas, kristallklar diskant och naturlig röståtergivning.

Nokia T10: Överträffar konkurrenterna

Den senaste Nokia-surfplattan är liten men stark. Design i unibody-polymer och nano-texturerad yta döljer repor, vilket gör att den ser nästan ut som ny när du ger den vidare till en familjemedlem eller vän.

Inuti är den framtidssäker med den senaste Android 12-mjukvaran, två års garanterade Android-uppgraderingar och 36 månatliga säkerhetsuppdateringar (dubbelt så många som konkurrenterna).

Nokia presenterar tre nya ikoniska mobiltelefoner samt robust surfplattaDet är en fantastisk allround surfplatta. T10 kommer med Google Entertainment Space och Google Kids Space för att göra livet enkelt, oavsett om barnen lånar surfplattan eller om du är på jakt efter ditt nästa favoritprogram.

Den kompakta 8 ”Nokia T10 är skapad med inspiration från den robusta trion funktionella telefoner, vilket gör den idealisk för både arbete, hem och familjeliv.

Priser och tillgänglighet

Nokia 8210 4G finns tillgänglig i Sverige från augusti 2022 i färgerna blå, röd och sand. Pris: SEK: 899.

Nokia 2660 Flip med Nokia Charging Cradle-paket finns tillgänglig i Sverige från augusti 2022 i svart, blått och rött. Pris: SEK: 999.

Nokia 5710 XpressAudio finns tillgänglig i Sverige från augusti 2022 i vit/röd och svart/röd färg. Pris: SEK: 999.

Nokia T10 finns tillgänglig i Sverige från augusti 2022 i Ocean Blue i två modeller: WiFi för 2 290 kronor och som LTE för 2 390 kronor

Relaterade Artiklar